Πανικός με απαγωγέα παιδιών στην επαρχία Αμμοχώστου

a 81 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2383 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ιστορίες για γέλια και για κλάματα διαδραματίζονται εδώ και λίγες μέρες στα Κοκκινοχώρια με πρωταγωνιστή έναν μυστήριο… υποψήφιο απαγωγέα ανηλίκων που αποπειράθηκε να απαγάγει ένα ξανθό κοριτσάκι με γαλάζια μάτια και πλεξούδες στο Παραλίμνι. Στα μισά Κοκκινοχώρια ο απαγωγέας περιγράφεται ως ψηλός, γεροδεμένος και φαλακρός με καστανά μάτια, που κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο συγκεκριμένης μάρκας και χρώματος κόκκινου.

Στα άλλα μισά Κοκκινοχώρια, όμως, ο απαγωγέας περιγράφεται ως μετρίου αναστήματος, με μακριά ξανθά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια. Και επίσης ότι το πολυτελές αυτοκίνητό που χρησιμοποιεί είναι χρώματος μοβ, ίσως και φούξια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Αμμοχώστου, Γιώργο Οικονόμου, παρά το ότι όντως κυκλοφορούν τέτοιες φήμες στην περιοχή, σε καμιά περίπτωση κανένας δεν κατήγγειλε τέτοια υπόθεση, ούτε και τέτοια πληροφορία έφθασε στην Αστυνομία Αμμοχώστου. Ωστόσο, παρά την κατηγορηματική διάψευση από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, η ιστορία αναρτήθηκε σε συγκεκριμένο σάιτ και ακολούθως αναπαράχθηκε στο facebook.