Εκδήλωση Γραμμάτων και Βραβεύσεις από Δημαρχείο Σωτήρας

a 28 Νέα Αμμοχώστου
a 5005 Νέα Αμμοχώστου

Εκδήλωση αφιερωμένη στα Ελληνικά Γράμματα αφιερώνει η Πολιτιστική Επιτροπή του Δημαρχείου Σωτήρας σε συνεργασία με την Εκκλησία Σωτήρας, αύριο Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Μέγαρο.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και νυν Κοσμήτορας Επιστημών Αγωγής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ Χρήστος Θεοφιλίδης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, κ. Βασίλειος.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα βραβευτούν μαθητές που αρίστευσαν κατά την περσινή χρονιά 2011-2012, καθώς και επιτυχόντες σε μαθητικούς διαγωνισμούς. Τιμητικό βραβείο θα δοθεί και στο Γ’ Δημοτικό Σωτήρας για το βραβείο που απέσπασε στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό U4Energy.

Η φετινή εκδήλωση θα διαφέρει αφού το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε για πρώτη φορά να τιμήσει αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς που κατάγονται ή διαμένουν μόνιμα στη Σωτήρα για την πολυετή προσφορά τους στην παιδεία της Σωτήρας. Τιμητική πλακέτα θα παραλάβουν, επίσης και τέσσερις κάτοχοι διδακτορικών τίτλων σπουδών που κατάγονται από τη Σωτήρα, οι διδάκτορες Κυριάκος Γεωργίου, Κυριάκος Μελέτη, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Χριστόδουλος Χατζηχριστοδούλου.

SotiraNews.com