Παναγή: “Η ανέλιξη βοηθού διαιτητή, ο Κούμας και η φίμωση”

koumas 22 Ειδήσεις
koumas 22 ΕιδήσειςΤο δικό του φαν κλαμπ και στο facebook έχει δημιουργήσει ο Μάριος Παναγή αφού οι αναρτήσεις του όχι μόνο έχουν απήχηση αλλά κερδίζουν τη συμπάθεια και τη στήριξη εκατοντάδων ατόμων.

O διαιτητής, ο οποίος έκανε καταγγελίες στην Αστυνομία για διαφθορά στη διαιτησία και στην ΚΟΠ, με απώτερο σκοπό το στήσιμο αγώνων, «φωτογραφίζει» τον τρόπο ανέλιξης διαιτητών και τον Γιώργο Κούμα ενώ κάνει λόγο για προσπάθεια φίμωσης του.

Ας δούμε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του Μάριου Παναγή:

«Ο βοηθός από τα Κοκκινοχώρια που προήχθη στην πρώτη κατηγορία με τραπεζώματα που περιλάμβαναν ψάρια και αμπελοπούλια κατά τακτά χρονικά διαστήματα και ο οποίος αποκαλεί τη `φαλακρή δύναμη’ ως αρχηγό, παρακαλείται όπως σταματήσει την ηχορύπανση. Κάποιοι τους φτύνουν και κρατούν ομπρέλα».

«Επειδή κάποιο λαμόγιο και διεφθαρμένος προσπαθεί να με κάνει να σκάσω, να του πω δημόσια ότι εν θα το πετύχει. Και δεν θα το πετύχει επειδή είναι βρωμισμένος και ξιμαρισμένος. Σε προκαλώ δημόσια προχώρα. Εγώ είμαι ένας και εσείς οι διεφθαρμένοι πολλοί. Αλλά έχουμε και μια μεγάλη διαφορά. Εσείς είστε θρασύδειλη που μόνο με τη δύναμη της εξουσίας μπορείτε να επιβληθείτε αλλά όχι σε μένα. Καλό απόγευμα στον πρώην αστυνομικό».

Σε ερώτηση που του έγινε εάν αληθεύει ότι κάποιοι έχουν βίντεο, με τον ίδιο να κάνει το γκαρσόνι σε αυτούς που σήμερα κατηγορεί, ο Μάριος Παναγή απάντησε: «Μπορούν να το δώσουν στη δημοσιότητα. Αλλά απλά λένε. Ό,τι έχουν ας το δώσουν. Καθαρός ουρανός δεν φοβάται».

Κλήθηκε για κατάθεση ο Κούμας:

Η κατάθεση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα στους ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο Γιώργος Κούμας είχε κληθεί για κατάθεση μετά τις καταγγελίες και τις πολύωρες καταθέσεις του διαιτητή Μάριου Παναγή, καθώς επίσης και τις καταθέσεις άλλων προσώπων για τα κακώς κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η κατάθεση του Γιώργου Κούμα θεωρείται προς το παρόν ως μια τυπική διαδικασία η οποία κρίθηκε αναγκαία για την πορεία των αστυνομικών ερευνών.

Είναι ωστόσο, πολύ πιθανόν εαν προκύψουν νέα στοιχεία στην πορεία, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ να κληθεί εκ νέου για κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για κατάθεση από τις Ανακριτικές Αρχές θα κληθούν κι άλλοι αξιωματούχοι και στελέχη της ΚΟΠ.

Πηγή: SentraGoal