Καταιγισμός καταγγελιών κατά Μάριου Παναγή

a 71 Ειδήσεις
a 1562 ΕιδήσειςΒροχή οι καταγγελίες κατά του Μάριου Παναγή μετά την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που αφορούσε τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

Σύμφωνα με κατάθεση στην Αστυνομία Λάρνακας που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 15/1/15 και ώρα 18:00, ο Κυριάκος Νεοφύτου – μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και μέλος της Υποεπιτροπής Διαιτησίας χαμηλών κατηγοριών – αναφέρει ότι μετά από απειλές στο Facebook από τον Μάριο Παναγή δέχθηκε από τον ίδιο και δυο τηλεφωνήματα:

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 12/1/2015 δέχθηκε τηλεφώνημα γύρω στις 16:00 από άγνωστο αριθμό κινητού τηλεφώνου, από τον οποίο τον κάλεσε ο Μάριος Παναγή και του ανέφερε ότι εάν ο Χάντς (σ.σ προφανώς εννοεί τον Ρέιγκβαρτ) δεν ορίσει το Νικόλα Νεοκλέους στην Β’ Κατηγορία, να κανονίσει αυτός (ο Κ. Νεοφύτου) να οριστεί στις χαμηλές κατηγορίες.

Αλλιώς θα δημιουργήσει πόλεμο εναντίον του ιδίου και της Επιτροπής στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με την κατάθεση, ο Κυριάκος Νεοφύτου απάντησε στον Μάριο Παναγή ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του και ακολούθως έκανε φραγή του συγκεκριμένου αριθμού στο κινητό του ώστε να μην μπορεί να τον καλέσει ξανά.

Τρεις μέρες αργότερα, την Πέμπτη 15/1/2015 γύρω στις 14:00, μετά την ανακοίνωση των ορισμών των Διαιτητών από την Ομοσπονδία, ο Μάριος Παναγή τηλεφώνησε ξανά – πάντα σύμφωνα με την κατάθεση του Κυριάκου Νεοφύτου- από σταθερό τηλέφωνο με πρόθεμα 22, δηλαδή από την Λευκωσία. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό, ο Παναγή είπε στον Νεοφύτου ότι «είσαι αλήτης, διεφθαρμένος και κατευθυνόμενος». Ο τελευταίος έκλεισε το τηλέφωνο.

Σύμφωνα επίσης με την ίδια κατάθεση, στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook του Μάριου Παναγή, υπάρχει υβριστική και ψευδής ανάρτηση, η οποία αναφέρει και το όνομά του και η οποία πήρε διαστάσεις και στα αθλητικά ΜΜΕ δημιουργώντας του προβλήματα στην προσωπική του και επαγγελματική του ζωή.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες και ο Ολλανδός Σύμβουλος της ΚΟΠ για θέματα διαιτησίας, έχει καταγγείλει ότι δέχθηκε υβριστικά και απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα από τον Μάριο Παναγή.

Μετά τον Κυριάκο Νεοφύτου, ακολούθησαν καταγγελίες από τον Κώστα Καπιτανή (στον Αστυνομικό σταθμό Λάρνακας), τον Μιχάλη Λοΐζου (στον Αστυνομία Αγίου Ιωάννη Λεμεσού) και τον Δημητράκη Σταύρου (στον Αστυνομία Μέσα Γειτονιάς).

Ο τελευταίος μάλιστα (Σημητράκης Σταύρου) λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, κλήθηκε και έδωσε επιπλέον κατάθεση.

«Χάρη» από τους ποδοσφαιρόφιλους ζητά με ανάρτησή του στο Facebook o Μάριος Παναγή.

a1 9 Ειδήσεις

Ζητά από τους αγνούς φιλάθλους να «ξεκινήσουν τον πόλεμο» για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και κάποιοι αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου τους οποίους κατονομάζει «να πάνε σπίτι τους».

Προβαίνει επίσης και σε μία σοβαρότατη καταγγελία. Ότι ο διαιτητής που ακούγεται στις ηχογραφημένες συνομιλίες να παίρνει οδηγίες από το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, δεν έχει οριστεί σε αγώνες εδώ και ένα μήνα!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μάριου Παναγή:

«ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΖΗΤΩ !!!!!!!!!!!! Οι αλήτες που ορίζουν τους διαιτητές δεν έχουν ορίσει εδώ και ένα μήνα τον διαιτητή ο οπoίος είναι στα ηχογραφημένα τα οποία και έχουν δει την δημοσιότητα! Μπράβο και στον coach του διαιτητή Κώστα Καπιτανή ο οποίος είναι άμεπτος και καθαρός! Στο χέρι μας είναι όπου τους βλέπουμε να τους φτύνουμε! Με εντολές της φαλακρής δύναμης και της αθώας περιστεράς.


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΙΤΑΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΙΖΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
Και για όσους δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα τους θα τα αναρτήσω! Ξεκινάτε μαζί τον πόλεμο οι αγνοί φίλαθλοι ! Χλευάστε τους, φτύστε τους να πάνε σπίτι τους!».