Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Ονήσιλος

DSC 9747 Νέα Αμμοχώστου
DSC 9747 Νέα Αμμοχώστου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό

Με μεγάλη αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία χθες ο Ονήσιλος στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, στην οποία παρευρέθηκαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι θέλησαν να δουν την έναρξη των προπονήσεων…

Αρχή έγινε με τον καθιερωμένο αγιασμό και στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Σωτήρας, κύριος Γεώργιος Τάκκας, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια που επιτελούν και έδωσε την επιβεβαίωσή του πως θα σταθεί στο πλάι της ομάδας με κάθε μέσο, πράγμα που αποδεικνύεται με την οικονομική χορηγία που παρέδωσε το Δημαρχείο προς το Σωματείο αλλά και με τις προσπάθειες για συντήρηση και ανακατασκευή του υφιστάμενου γηπέδου οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει. Αξίζει να αναφερθεί πως στο Δημοτικό Στάδιο έχουν γίνει αρκετές ενέργειες συντήρησης τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες άλλαξαν αρκετά την όψη του γηπέδου.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, του Προπονητή, κ. Χρήστου Πιερέττη, του Β. Προπονητή, κ. Χριστόφορου Φελλά και του Προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Μάριου Βασιλείου.

Σημαντικό είναι το ότι το ρόστερ αποτελείται αποκλειστικά από κύπριους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα από τη Σωτήρα και τις γύρω περιοχές, πλην του Πολωνού Τερματοφύλακα της ομάδας, Michal Kula.

DSC 9744 Νέα Αμμοχώστου

DSC 9757 Νέα Αμμοχώστου

DSC 9766 Νέα Αμμοχώστου

DSC 9745 Νέα Αμμοχώστου

DSC 9765 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews.com