Λίγες ώρες πριν το ιστορικό παιχνίδι

a 61
a 7543
Το AΠΟΕΛ δίνει σε μερικές ώρες το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του. Ένα ματς που αν κανείς το φανταζόταν σαν πιθανό ενδεχόμενο πριν την έναρξη της σεζόν, άντε να το έβλεπε να συμβεί στους ομίλους, πριν γίνει η κλήρωση… 

Να έλεγες πως ο ΑΠΟΕΛ θα έδινε ματς απέναντι στη «βασίλισσα» για τα προημιτελικά ήταν κάτι πέρα από τη φαντασία. Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν κόντρα στην ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Τσάμπιονς Λιγκ. Χαμένος από χέρι; Η απάντηση είναι εύκολη.

Όμως στο ποδόσφαιρο, νικητής δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος ή αυτός που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Κι αυτό η ιστορία μας το έχει διδάξει πολλές φορές.

Ο Μουρίνιο μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για την ομάδα της Μεγαλονήσου. Σαν επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του, είπε πως έχει μελετήσει τον ΑΠΟΕΛ και αυτός και οι παίκτες του και περιμένει μια δύσκολη δοκιμασία απόψε στο «ΓΣΠ».

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και σε ένα κοινό που δεν θα πάει για να θαυμάσει τους αντίπαλους σταρ, όπως σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει ειδικά όταν η αντίπαλος της Ρεάλ ή οποιουδήποτε άλλου μεγαθηρίου πιστεύει ότι έχει κάνει υπέρβαση. Αλλά θα κάνει τα πάντα για να σπρώξει την ομάδα σε ένα ακόμα θαύμα.

Το αναμενόμενο είναι ο ΑΠΟΕΛ να αποκλειστεί, ίσως και να υποστεί μια μεγάλη σε εύρος ήττα σήμερα ή στη ρεβάνς. Αυτό που θα γνωρίζουμε όλοι μετά το τέλος των δύο αγώνων ωστόσο, είναι πως αυτή η ομάδα θα έχει δώσει τα πάντα στους δύο αγώνες, όπως και ο κόσμος του που στήριξε αυτή την ομάδα στο πιο μακρύ ταξίδι της ιστορίας της μέχρι τώρα.

Για το άλλο ματς της ημέρας με την Μπενφίκα να υποδέχεται την Τσέλσι, πιστεύω πως από τη στιγμή που οι Λονδρέζοι γλίτωσαν τον αποκλεισμό από τη Νάπολι, τώρα μπορούν να εξελιχθούν σε έναν πολύ επικίνδυνο διεκδικητή.

Το στόρι της μου θυμίζει κάπως την Λίβερπουλ του 2005 και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσει την Μπενφίκα. Λέτε τώρα που δεν νομίζω να το πολυπεριμένει ο Αμπράμοβιτς να γίνει το θαύμα για την ομάδα του;

Πολύ δύσκολο, αν λάβει κανείς υπόψη πως μετά τους «Αετούς» λογικά θα περιμένει η Μπαρτσελόνα εκτός αν η Μίλαν έχει διαφορετική άποψη. Όμως ποτέ δεν ξέρεις. Η Τσέλσι αφού περάσει αυτό το ζευγάρι με την Μπενφίκα, μετά θα περιμένει τον επόμενο αντίπαλο σαν το αουτσάιντερ στον ημιτελικό…

Πηγή: sport-fm.gr