Με μεγάλη επιτυχία η “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία” του Δήμου Σωτήρας

a108 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Σωτήρας στην οδό Σωτήρος, στην πλατεία του Δήμου, με μεγάλη προσέλευση.

a108 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα οργανωμένα σύνολα της Σωτήρας, όπως το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, οι Σύνδεσμοι Γονέων του Α’ και Γ’ Δημοτικού Σχολείου και του Δημοσίου Νηπιαγωγείου Σωτήρας, ο Παιδοκομικός Σταθμός ΚΙΒΩΤΟΣ, το ΣΚΕ Σωτήρας, ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος και η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, τα οποία πωλούσαν διάφορα εδέσματα για ενίσχυση των ταμείων τους.

a080 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

Με δικό της περίπτερο συμμετείχε και η Δημοτική Ομάδα ΕΘελοντισμού του Δήμου με τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται στις άπορες οικογένειες της Σωτήρας. Παράλληλα, το Internapa College διέθετε προς πώληση διάφορα εδέσματα με τα έσοδα να διατίθενται για ενίσχυση του ταμείου της Δημοτικής Ομάδας Εθελοντισμού Σωτήρας.

a028 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

Στον χώρο της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να ψυχαγωγηθούν με διάφορα παιχνίδα, όπως φουσκωτά, τον Weenie the Pooh και τον Τίγρη, να πάρουν δώρο και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να μάθουν διάφορα κόλπα από τη Luna the Clown.

a045 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εμπλούτισε η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Σωτήρας, οι Gatehouse Singers η Julie Infanti με την καταπληκτική της φωνή, το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, η Παιδική Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας και η Luna the Clown.

a058 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

Το πρόγραμμα κορυφώθηκε με μια μοναδική συναυλία όπως συνηθίζει η νεανική χορωδία “Μικροί Ρεμπέτες” υπό τη διεύθυνση της μουσικού Ιφιγένειας Χριστοδούλου Σάρδαλου και υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Γιώργου Δημητρίου, παρέα με το μουσικό σχήμα “Εξ Ακοής” και τον Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο Σωτήρας.

a133 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

Το πρόγραμμα έκλεισε με την παράσταση “Ο Καραγκιόζης και ο Καλικάντζαρος” από το Θέατρο Σκιών Χαράλαμπου Χαραλάμπους.

a141 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

a178 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

a190 Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, Μικροί Ρεμπέτες

SotiraNews