Διεθνές ενδιαφέρον για το ντέρμπι

a 132
a 7610
Στο φινάλε της φάσης των 26 αγωνιστικών το Στάδιο ΓΣΠ θα φιλοξενήσει το παραδοσιακό ντέρμπι και το αποτέλεσμα του αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει της διαμόρφωσης της κατάταξης για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Το ΑΠΟΕΛ προέρχεται από νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα (2-1 την Αναγέννηση Δερύνειας) όπως και η Ομόνοια, που νίκησε την Ενωση (1-0) στο Στάδιο ΓΣΠ κεκλεισμένων των θυρών… 

Το σημερινό παιχνίδι αρχίζει στις 16:00.

Η βαθμολογική σημασία του αγώνα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ντέρμπι των αιωνίων ακολουθεί το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον σε διεθνή ΜΜΕ και καθημερινά προβάλλουν το διπλό γεγονός.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, τηλεοπτικά στιγμιότυπα του ντέρμπι θα προβληθούν σε διάφορες χώρες με εικόνα της LTV, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ξένα συνεργεία θα βρίσκονται στην Κύπρο για να ετοιμάσουν ρεπορτάζ ενόψει και του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης.

Μεγάλος αριθμός ξένων δημοσιογράφων τις τελευταίες ημέρες έχει επίσης αποταθεί στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ και έλαβε διάφορες πληροφορίες, αλλά και στατιστικά του κυπριακού πρωταθλήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ