Πανδημοτική Συγκέντρωση για εκπόνηση τοπικού σχεδίου ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου

a 75 Νέα Αμμοχώστου
a 6187 Νέα Αμμοχώστου

Απόψε στις 8:00 στο Δημαρχείο Σωτήρας

Το Δημαρχείο Σωτήραςσας καλεί απόψε στην Πανδημοτική Συγκέντρωση για ενημέρωση για τη διαδικασία που ακολουθείται για την εκπόνηση Τοπικών Σχεδίων…

Επιπλέον, θα δοθεί η δυνατότητα σε κατοίκους, ιδιοκτήτες γης και χρήστες της περιοχής του υπό εκπόνηση Τοπικού Σχεδίου Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς και σε οργανωμένα σύνολα, να διατυπώσουν τις απόψεις τους αναφορικά με θέματα που τους απασχολούν, καθώς και το όραμα της τοπικής κοινωνίας για την περιοχή.

Η εκπόνηση του Τοπικού Σχεδίου Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου προωθείται από τις Τοπικές Αρχές με βάση τις πρόνοιες της πολεοδομικής νομοθεσίας και θα γίνει από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως. Οι Τοπικές Αρχές που περιλαμβάνονται στο Τοπικό Σχέδιο Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου είναι ο Δήμος Σωτήρας και τα Κοινοτικά Συμβούλια Αυγόρου, Λιοπετρίου, Φρενάρου, Αγίου Γεωργίου Αχερίτου (μέρος), Άχνας (μέρος) και Ξυλοφάγου (μέρος). Τα όρια της περιοχής μελέτης καθορίζονται στο συνημμένο χάρτη.

Τα θέματα που θα εγερθούν στη συγκέντρωση θα καταγραφούν, ώστε να ληφθούν υπόψη για τη διαμόρφωση των εισηγήσεων της Τοπικής Αρχής, οι οποίες θα υποβληθούν στα πλαίσια της εκπόνησης του Τοπικού Σχεδίου.

SotiraNews.com/Δήμος Σωτήρας