Είκοσι χρόνια λειτουργίας γιορτάζει ο Δήμος Δερύνειας

a 62 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2988 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δερύνεια «λόγω της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, αλλά και στο στεγαστικό πρόβλημα που μαστίζει τους νέους, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αντρος Καραγιάννης κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας για το νέο χρόνο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρεται ότι της συνεδρίας πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου Βασιλείου στην παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Δήμου.

Ο Μητροπολίτης «ευχήθηκε στο Δήμαρχο, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στο προσωπικό δύναμη και ό,τι καλύτερο για τα 20 χρόνια δημιουργίας του Δήμου που θα γιορταστούν φέτος».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ακόμα ότι «το 2014 είναι η χρονιά διοργάνωσης του 9ου Φεστιβάλ Φράουλας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου. Μέσα στα πλαίσια των εορτασμών για τα 20χρονα του Δήμου Δερύνειας θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις από τα Οργανωμένα Σύνολα, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη δημιουργία επετειακής σφραγίδας που θα προβάλλει τα 20 χρόνια λειτουργίας του Δήμου».