“Ο Μάικ φοβόταν για τη ζωή του”

a 10 Ειδήσεις
Ίχνη υλικού το οποίο εκτιμάται ότι ήταν αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενδείξεις ότι το θύμα που εντοπίστηκε απανθρακωμένο σε φλεγόμενο όχημα στην περιοχή Ξυλοφάγου οπλοφορούσε αλλά και δεδομένης της απόπειρας κατά της ζωής του το 2013, οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι φοβόταν για τη ζωή του.

a 1179 Ειδήσεις

Ωστόσο αυτά τα δεδομένα, δημιουργούν πονοκέφαλο στους ανακριτές, καθώς το ερώτημα που προκύπτει είναι η ευκολία με την οποία βρέθηκε σε απόμερη περιοχή τη δεδομένη στιγμή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρία, ότι η τελευταία φορά που θεάθηκε ζωντανός ο Μιχάλης Αναστάση Σιάλος, άλλος Μάικ, ήταν μιάμιση ώρα προτού εντοπιστεί απανθρακωμένο.

Χθες το πρωί στάλθηκαν δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό του θύματος για ταυτοποίηση του γενετικού υλικού προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα. Τα αποτελέσματα αναμένονται το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Σήμερα αναμένονται νέες εξετάσεις στο απανθρακωμένο σώμα. Η μια εξέταση αφορά ακτινολογικό έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν φέρει και άλλα βλήματα στο σώμα. Η δεύτερη αφορά τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του επήλθε συνεπεία των πυροβολισμών ή λόγω αναθυμιάσεων.