Η ιστορικότερη μέρα του ΑΠΟΕΛ

a 69
a 7550

Του Κυριάκου Σπύρου*

Δίκαια η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως η ιστορικότερη όχι μόνο για το ΑΠΟΕΛ αλλά και για ολόκληρο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι “πορτοκαλί” έκαναν το όνειρο πραγματικότητα και βρίσκονται ήδη στους οκτώ της σπουδαιότερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης… 

Είναι σίγουρα δύσκολο οι οπαδοί των άλλων ομάδων να νιώθουν όπως αυτοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι με την περηφάνια που τους γεμίζει η ομάδα τους, νιώθουν ως οι πιο τυχεροί οπαδοί στον κόσμο.

Βλέποντας στα διάφορα ΜΜΕ, επιστολές όπως αυτή της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας αισθάνεται την Ελλάδα να βρίσκεται πιο κοντά του:

“Ο Ο.Φ.Η., κομμάτι του νησιώτικου Ελληνισμού, περήφανος παρακολουθεί την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας ΕΛΛΗΝΩΝ της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.
Όλοι οι φίλοι του αθλητισμού διδασκόμαστε από την πορεία σας. Με τον αγώνα σας και την πίστη σʼ αυτό που κάνετε, δείχνετε σε όλο τον κόσμο τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες. Η σκέψη και οι ευχές όλων των Κρητικών είναι μαζί σας!”

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο είπε πως: “Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ”. Αυτός ο σεβασμός, όμως, δε χαρίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά κατακτήθηκε κατά τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία.

Αυτό που ευχόμαστε είναι να μας χαρίσει το ΑΠΟΕΛ άλλη μια ονειρική βραδιά για να υπερηφανευόμαστε.

*Ο Κυριάκος Σπύρου είναι Προπονητής των Νέων ηλικίας U-17 του ΟΝΗΣΙΛΟΥ Σωτήρας