Τέλος στην Μπαρτσελόνα

a 240
a 7727Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Κάτοικος Βαρκελώνης επιθυμεί να παραμείνει μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Ντάνιελ Άλβες, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής προσφέρει τα μέγιστα στους Καταλανούς…

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε την… ισπανική του καριέρα από τη Σεβίλλη και πολύ γρήγορα φρόντισε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό δεξιό οπισθοφύλακα με επιθετικές αρετές. Για την απόκτησή του από την ομάδα της Ανδαλουσίας έριζαν πολλοί σύλλογοι, με τον ίδιο, ωστόσο, αλλά και την πρώην ομάδα του να κολακεύονται περισσότερο από την Μπαρτσελόνα και την πρόταση ύψους 32,5 εκατομμυρίων ευρώ που αυτή έκανε.

Είναι Βραζιλιάνος, 28 χρονών και διεθνής με τη «Σελεσάο» από το 2006, όπου επίσης έχει φροντίσει να δείξει τα διαπιστευτήρια του, έχοντας σημειώσει και πέντε τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια πέρα από τη θέση του δεξιού μπακ, στη θέση του δεξιού χαφ, αλλά και του δεξιού εξτρέμ.

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στα ισπανικά Μέσα τόνισε πως όνειρό του θα ήταν να κλείσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα» με τους οποίους φαίνεται πως έχει δεθεί.

Γνωρίζει, πάντως, και ο ίδιος πως όποιο και αν είναι το στοίχημα προγνωστικάαναφορικά με το μέλλον του δεν μπορεί να κάνει κανείς, διότι τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

“Στόχος μου είναι να αποσυρθώ στην Μπαρτσελόνα. Θέλω να παραμείνω εδώ όσο το περισσότερο γίνεται για να κατακτήσω τρόπαια.”

“Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο, ωστόσο εγώ σκοπεύω να αποσυρθώ στη Μπαρτσελόνα”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.