Εισφορά στο Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Αυγόρου

CEB1 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Χρηματική εισφορά ύψους €2040 προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Αυγόρου.

CEB1 1485 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων Εγκαταστάσεων Λάρνακας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 14 χρόνια. Βάσει του θεσμού αυτού Υπάλληλοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Αυγόρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζεται από εθελοντές. Διατηρεί Κοινοτικό Βρεφοπαιδοκομικό Σταθμό και κέντρο απασχόλησης παιδιών προς εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων της περιοχής. Επίσης διατηρεί Κέντρο Ηλικιωμένων, παρέχει υπηρεσίες κατ’ οίκον φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα της κοινότητας καθώς και κέντρο απασχόλησης ηλικιωμένων.

Στο στιγμιότυπο ο Διευθυντής Εγκαταστάσεων Λάρνακας της ExxonMobil/Εsso Κύπρου κος. Γιώτης Τσερκέζος, παραδίδει την επιταγή στον κον. Πέτρο Κάρυο, Εθελοντή του Ιδρύματος. Παρόντες επίσης ο κος. Δημήτρης Μπέτσικας, Διευθυντής του Ιδρύματος (αριστερά) και ο κος. Χριστόδουλος Τσολάκης, Υπάλληλος ExxonMobil/Εsso Λάρνακας (δεξιά) που πρότεινε το Ίδρυμα.