Φεστιβάλ μουσικής και τέχνης στην Αγία Νάπα

CEB1 60 Ειδήσεις, Μουσική, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 129 Ειδήσεις, Μουσική, Νέα Αμμοχώστου

Πρεμιέρα στις 5 και 6 Αυγούστου στην Αγία Νάπα για το πρώτο «Living Color Music & Arts Festival», μια διήμερη διοργάνωση που υπόσχεται μια απαράμιλλη, αξέχαστη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει ότι πρόκειται για «ένα αξιοζήλευτο line-up με non-stop live μουσική από μερικά από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής, live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων τα οποία θα συναντηθούν σε ένα σύγχρονο φεστιβάλ που η Κύπρος δεν έχει ξαναζήσει».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μία θεαματική σκηνή 250 τετραγωνικών μέτρων, μοναδική στο είδος της, θα υποδεχτεί 50 από τους κορυφαίους DJs του κόσμου ενώ πέρα από τη μουσική, η Τέχνη, θα αποτελεί ένα άλλο μεγάλο μέρος του φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα σε ένα living art studio, δεκάδες καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν με το κοινό, ένα τεράστιο live art wall, installations και παραστάσεις, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι.

Θα προσφέρεται επίσης εναλλακτικό street food για όλα τα γούστα, ενώ το φεστιβάλ συμπληρώνει ένα διαδραστικό photo booth και μια σειρά από δημιουργικά και συναρπαστικά παιχνίδια.