Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το μέλλον του Ονήσιλου

a 113
a 3580

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκάλεσε τα μέλη του απόψε στις 7:00 ο Ονήσιλος με πρώτο και κύριο λόγο τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν το Σωματείο.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, Μιχάλης Γεωργίου, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ονήσιλου, ότι οι λόγοι που τον ώθησαν να προχωρήσει σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι αρκετοί με πρώτο και μεγάλο το οικονομικό.

Ανέφερε, επίσης, ότι σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του έχουν αποχωρήσει από την Διοίκηση. “Δεν μπορώ μόνος μου, λέει, να σώσω οικονομικά το σωματείο. Πρέπει όλοι να έρθουν κοντά στο σωματείο και να το βοηθήσουν. Μέχρι στιγμής η πορεία που ακολουθούμε είναι μοναχική. Ο προϋπολογισμός του σωματείου είναι ο χαμηλότερος από κάθε άλλη χρονιά. Με την βοήθεια όλων μπορεί άνετα το σωματείο να επιβιώσει. Δεν γίνεται, ανέφερε, ένας μεγάλος Δήμος με μία ομάδα ιστορίας 35 χρόνων, που είναι ένα σύμβολο στον αθλητισμό να μην μπορεί να επιβιώσει. Γνωρίζω ότι η κρίση δυσκολεύει τα πάντα. Είναι δύσκολοι καιροί αλλά με την βοήθεια όλων μπορούν να βρεθούν τρόποι να επιβιώσει το σωματείο. Αυτό δεν γίνεται μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Την Δευτέρα είμαι έτοιμος να αποχωρήσω από την προεδρία. Θα βρίσκομαι στο πλευρό της ομάδας για ό,τι μου ζητηθεί. Επίσης καλώ όλο τον κόσμο που αγαπά αυτήν την ομάδα να έρθει την Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση.”

Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στο οίκημα του Σωματείου.