Με μεγάλη επιτυχία η επαρχιακή παρέλαση Αμμοχώστου στη Σωτήρα (φωτογραφίες)

a 30 Ειδήσεις
Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Σωτήρας τίμησε την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου και του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-’59.

a 884 Ειδήσεις

Στις 10:15 ψάληκε Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πανεπιστημιακός και Επιστημονικός Συνεργάτης του Μουσείου Αγώνος, Δρ. Ανδρέας Κάρυος.

a1 3 Ειδήσεις

Ακολούθησε Επαρχιακή Παρέλαση Αμμοχώστου στις 10:45 στη λεωφόρο Μακαρίου Γ’. Τον χαιρετισμό της παρέλασης δέχθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, οι δήμαρχοι Σωτήρας, Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Κώστας Κουμή, οι βουλευτές Αμμοχώστου κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης και Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Σωτήρας, κ. Στέλιος Παυλικκάς, εκπρόσωποι της εκκλησίας και άλλοι επίσημοι.

a2 1 Ειδήσεις

Στην παρέλαση συμμετείχαν εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανωμένα σύνολα, σωματεία και μπάντες από ολόκληρη της επαρχία Αμμοχώστου.

a3 3 Ειδήσεις

Συμμετείχαν τα λάβαρα των Δήμων Σωτήρας, Παραλιμνίου, Δερύνειας και Αγίας Νάπας, καθώς και του κατεχόμενου Δήμου Αμμοχώστου. Συμμετείχαν, επίσης, το Γυμνάσιο Ειρήνης και Ελευθερίας, τα Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας, οι Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, Δερύνειας (“Παναγιά”) και Παραλιμνίου (“Άγιος Γεώργιος”), ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας, η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ανάδυση” Παραλιμνίου, η χορωδία “Μελιζόνα” Δήμου Παραλιμνίου, τα Πολιτιστικά Τμήματα του Δήμου Αγίας Νάπας, το 112ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Δερύνειας, η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου, η Νεανική Χορωδία “Μικροί Ρεμπέτες”, το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας, ο Πανελλήνιος η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Σωτήρας και ο 715 Λόχος Κατοικημένων Τόπων Σωτήρας.

a4 2 Ειδήσεις

a5 2 Ειδήσεις

a6 1 Ειδήσεις

a7 1 Ειδήσεις

Συμμετείχαν επίσης και η φιλαρμονική μπάντα “Αρμονία” Δήμου Παραλιμνίου, η μπάντα των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας “Σημαιοφόροι Χριστού” και οι μπάντες του 112ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Δερύνειας, των Κατηχητικών Συνάξεων “Άγιος Γεώργιος Παραλιμνίου, “Παναγιά” Δερύνειας και της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Σωτήρας τίμησε την Εθνική Επέτειο της 1ης Απριλίου και του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟ…
Δημοσιεύτηκε από Δήμος Σωτήρας – Sotira Municipality στις Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Φωτογραφίες: Photo Di Georgia