Το παράπονο της Ελευθερίας Ελευθερίου

a 125
a 5802

Ελεύθερη και ωραία είναι η Ελευθερία Ελευθερίου καθώς όπως δήλωσε οι άντρες δεν την φλερτάρουν. Ειδικά μετά τον διαγωνισμό της Eurovision, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο δύσκολα. Η τραγουδίστρια εξέφρασε το παράπονο της στο περιοδικό Icon της Κύπρου.

«Μετά τη Eurovision με φλερτάρουν πιο δύσκολα οι άνδρες. Ίσως να νομίζουν ότι αν με φλερτάρουν θα τους ρίξω χυλόπιτα, ότι δε θα έχουν ανταπόκριση. Ενώ παλιά με φλέρταραν πιο εύκολα. Γενικά πάντως δεν ανταποδίδω εύκολα στο φλερτ. Ειδικά όταν δε θέλω. Μου λένε μάλιστα ότι έχω την ικανότητα να το κόβω αμέσως: Με το ύφος μου και χωρίς να γίνομαι καν κακιά ή αγενής. Επίσης δεν μου έχει τύχει ποτέ να φλερτάρω εγώ πρώτη. Είμαι πουριτανή σ’ αυτά. Θέλω ο άνδρας να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση και αυτός να είναι ο κυνηγός, όχι εγώ», είπε.

Όσο για το ποιοι άνδρες της αρέσουν… Η Ελευθερία προτιμά τους μελαχρινούς άνδρες καθώς τους βρίσκει πολύ sexy.

«Δεν μου αρέσουν οι πολύ γυμνασμένοι και οι φουσκωτοί, αλλά εκείνοι που έχουν ωραίο fit, αθλητικό κορμί. Πάντως το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα δεν είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και ο αυθορμητισμός που διαθέτει ένας άνδρας. Ένα κοφτερό μυαλό μπορεί να διαλύσει κάθε ατέλεια στην εξωτερική εμφάνιση», είπε.

Πηγή: Newsbeast.gr