Τρόφιμα σε άπορους της επαρχίας μας μοιράζει η Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου (βίντεο)

a1 36 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a1 386 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τρόφιμα σε τριακόσιες οικογένειες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου προσφέρει η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Κάθε δεκαπενθήμερο οι οικογένειες, άνεργων και φτωχών, παραλαμβάνουν από τη Μητρόπολη συσκευασίες ειδών διατροφής… 

«Το καλάθι της αγάπης», περιέχει ρύζι, μακαρόνια, δημητριακά και όσπρια.

Παραχωρείται κάθε δεκαπέντε μέρες από τη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου σε 300 απόρες οικογένειες, που διαμένουν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Αριθμός, ο οποίος σύμφωνα με τον πρωτοπρεσβύτερο Ηρακλείδιο Ξιούρου, προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Νάου του Αγίου Γεωργίου, ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς νέα πρόσωπα χτυπούν την πόρτα της Μητρόπολης στο Παραλίμνι για βοήθεια.

Τη στήριξη της Εκκλησίας έχουν ηλικιωμένοι και ζευγάρια που εργάζονται κυρίως τα καλοκαίρια σε ξενοδοχεία και οικοδομές της περιοχής και τα οποία τώρα είναι στην ανεργία με αποτέλεσμα να μην έχουν ένα πιάτο φαί για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Τα τρόφιμα αγοράζονται με χρήματα από το ταμείο της Μητρόπολης, αλλά και από εισφορές πολιτών, οι οποίοι απλόχερα προσφέρουν για τους άπορους συνανθρώπους τους.

Πηγή: ΑΝΤ1