Τραυματισμός κινηματογραφιστή κατά τη διάρκεια του καλαθοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

a 146 Ειδήσεις
a 5121 Ειδήσεις

Ένας κινηματογραφιστής του ΑΝΤ1 τραυματίας ήταν ο απολογισμός σοβαρών επεισοδίων βίας, που ξέσπασαν χθες το βράδυ, ύστερα από τον καλαθοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Κίτιον στη Λάρνακα.

Στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, πέρασε τη νύχτα κινηματογραφιστής του ΑΝΤ1, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα παραγωγής της ζωντανής μετάδοσης του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ στο κλειστό γήπεδο Κίτιον στη Λάρνακα.

Μετά το τέλος της πεντάλεπτης παράτασης με την οποία ολοκληρώθηκε ο αγώνας, και ενώ βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, για την αποφώνηση του εκφωνητή, δέχθηκε μπάλα από λάστιχο στο στήθος, την οποία εκσφενδόνισε άγνωστος με σφεντόνα από μία από τις κερκίδες του γηπέδου.

Ο κινηματογραφιστής Μιχάλης Καπετάνιος μεταφέρθηκε από συναδέλφους του στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος. Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν αναγκαία την παραμονή του στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν σημειώθηκαν επεισόδια, όταν όμως το παιχνίδι τελείωσε μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στις κερκίδες υπήρξε ανταλλαγή αντικειμένων και κροτίδων.

Περίπου εξήντα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι κανονικά δεν είχαν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αφού ισχύει απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, εισήλθαν στο γήπεδο απωθώντας τον φρουρό ασφαλείας σε μια από τις εισόδους του ενός πετάλου, και ενώ ο αγώνας βρισκόταν ήδη στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Στο γήπεδο κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι οπαδοί παρέμειναν στην κερκίδα, μέχρι να αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, αφού υπήρχαν πληροφορίες για συμπλοκές έξω από το γήπεδο.

Πηγή: ΑΝΤ1