Κ. Πούρος: “Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”

a 99
a 5254

Μονόδρομος είναι η νίκη για την ομάδα του Ονήσιλου που αγωνίζεται σήμερα με την ομάδα της ΑΕ Ζακακίου.

Ένα παιχνίδι δύσκολο χωρίς όμως άλλες απώλειες για τους πράσινους. Παρά την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τα Κούκλια στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, η ομάδα έχει ανασυνταχθεί και ετοιμαστεί για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας onisillos.com ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Πούρος ανάφερε: “Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι μία δύσκολη και αρκετά καλή ομάδα. Στην έδρα μας όμως πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε το αφεντικό. Πρέπει να μην υποπέσουμε στα λάθη του περασμένου παιχνιδιού. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με κλασικές ευκαιρίες για γκολ χωρίς να τις εκμεταλλευτούμε και δεχτήκαμε την απρόσμενη ήττα. Αυτό μας έχει πεισμώσει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.”

Στον αγώνα του Σαββάτου επιστρέφει ο Αντώνης Μούσιης. Για άλλη μία αγωνιστική η ομάδα θα στερηθεί τους Πανίκο Κοσμά, Χάρη Χαραλάμπους, Ανδρέα Ζαννέττου και Χάρη Λιοτατή που ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς και τους Κώστα Γεωργίου και Guti Ribeiro που είναι τιμωρημένοι.

onisillos.com