Με πολύ μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας

a4 12 Νέα Αμμοχώστου
a4 40 Νέα Αμμοχώστου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα του περασμένου Σάββατου, 8 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, στο Aloft Music Bar στην Αγία Νάπα.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να μαζευτούν χρήματα για οικονομική ενίσχυση παιδιών και οικογενειών της Σωτήρας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και την πρωτοβουλία είχε ο ιδιοκτήτης του Aloft Music Bar στην Αγία Νάπα, Μάρκος Παναγιώτου ο οποίος παραχώρησε το χώρο του όχι μόνο εντελώς δωρεάν αλλά ανέλαβε και εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση της όλης εκδήλωσης παρέχοντας μέχρι και το προσωπικό του.

Η εκδήλωση περιλάμβανε κουκλοθέατρο από την ομάδα της ηθοποιού Κάλιας Χαραλάμπους ενώ υπήρχαν κεραστικά και δωρεάν χυμοί για όλα τα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Όσοι γονείς έδωσαν το παρών τους, μίλησαν με πάρα πολύ θετικά σχόλια για την όλη οργάνωση. Είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ και το γλυκό τους σε ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Χορηγοί που συνείσφεραν αφιλοκερδώς, πέραν του Aloft:
Adanel Trading (δώρα παιδιών)
Φάνος Καλοψιδιώτης (έξοδα κουκλοθεάτρου)
Undo, Thousands by Mapu, Πάμπος Τσόκκος (design και εκτύπωση διαφημιστικού υλικού)
EMAN BUSES (δωρεάν λεωφορείο για μεταφορά από και προς Σωτήρα)
PEPSI και Α. Στάθης και Γ. Ζέμπασιης LTD (δωρεάν χυμοί)

Για την εκδήλωση προσέφεραν εθελοντικά και οι Ελισάβετ Παπαγεωργίου,Χρίστος Ελευθερίου, Χριστίνα Φώτη, Παναγιώτης Παναγιώτου, Τζιοβάννα Πούρου, Κώστας Γερμανός και οι πατέρες της εκκλησίας Σωτήρας.

a 126 Νέα Αμμοχώστου

a1 17 Νέα Αμμοχώστου

a10 2 Νέα Αμμοχώστου

a11 1 Νέα Αμμοχώστου

a12 1 Νέα Αμμοχώστου

a13 1 Νέα Αμμοχώστου

a2 11 Νέα Αμμοχώστου

a3 9 Νέα Αμμοχώστου

a5 5 Νέα Αμμοχώστου

a6 5 Νέα Αμμοχώστου

a7 5 Νέα Αμμοχώστου

a9 2 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews