Σαββατοκύριακο Αθλητισμού και Εθελοντισμού από τη Δημ. Ομάδα Εθελοντισμού Σωτήρας

a
Η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού Δήμου Σωτήρας, με την ευκαιρία της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας «Move Week» διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Σεπτεμβρίου διάφορες εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σωματική άσκηση και υγεία αλλά και για το πνεύμα του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας.

a 24

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα, θα διοργανωθεί ένα Flashmob στην οδό Μόρφου, έξω από το Δημαρχείο Σωτήρας. Ακολούθως, λεωφορεία θα μεταβούν στην παραλία Αγίας Θέκλας, όπου θα μεταφέρουν τους εθελοντές για τη διοργάνωση μιας πεζοπορίας κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.

Την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ένα Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, στο οποίο οι συμμετέχοντες (παιδιά αλλά και ενήλικες) καλούνται να λύσουν τον γρίφο κάνοντας διάφορες ασκήσεις και χορευτικές φιγούρες! Στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σωτήρας θα στηθεί μια υπαίθρια καφετέρια, με διαγωνισμό ταβλιού, υπαίθριο κομμωτήριο, βάψιμο νυχιών αλλά και πλύσιμο αυτοκινήτων.

Όλα τα έσοδα από τις εκδηλώσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση άπορων οικογενειών της Σωτήρας.

Περισσότερες Πληροφορίες: 99512608, 99637004

CEB1 7