Η Αφροδίτη Χατζηρακλέους υποψήφια Σχεδιάστρια της χρονιάς

CEB15 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido.

CEB15 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2015 σε 8 κατηγορίες!

Ερμηνεύτριες, Ηθοποιοί, Δημιουργοί/Εικαστικοί, Επιστήμονες/Ακαδημαϊκοί, Αθλήτριες, Fashion Designers, Επαγγελματίες/Επιχειρηματίες, και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο.

CEB11 5 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Την επαρχία Αμμοχώστου εκπροσωπεί η Σχεδιάστρια από το Παραλίμνι Αφροδίτη Χατζηρακλέους, που είναι υποψήφια στην Κατηγορία Fashion Designer.

Το SotiraNews στηρίζει την Αφροδίτη Χατζηρακλέους και σας καλεί να την στηρίξετε κι εσείς με την ψήφο σας το αργότερο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2016 με τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλεφωνικώς στο 900 310 56
  • Με μήνυμα στο 5588 MF6 / 5
  • Διαδικτυακά στην Ιστοσελίδα http://www.madamefigaroawards.com/ (Η απάντηση στην ερώτηση «Πόσα χρόνια γιορτάζει φέτος ο θεσµός των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς;» είναι “11”)

CEB16 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η Αφροδίτη Χατζηρακλέους

Η Αφροδίτη Χατζηρακλέους, γνωστή στον χώρο της μόδας ως Afroditi Hera, γεννήθηκε στην Κύπρο. Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα αλλά το πάθος της για την μόδα την κάνει να αφιερωθεί αποκλειστικά στο fashion design.

CEB12 2 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το 2001 ιδρύεται η εταιρεία Afroditi Hera. Ρούχα ξεχωριστά που προηγούνται των τάσεων, πράγμα που αποδεικνύει πως η σχεδιάστρια είναι ικανή να δημιουργεί χωρίς προκαταλήψεις, απλώς αφήνοντας ελεύθερη την δημιουργικότητα της.

CEB13 2 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Από τη σειρά Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015/16

Αγαπάει ιδιαίτερα το δέρμα που στα χέρια της παίρνει ζωή και μεταμορφώνεται σε δημιουργίες που κατέχουν μια απαράμιλλη allure. Λατρεύει τις εθνικ λεπτομέρειες και τα vintage υφάσματα τα οποια χρησιμοποιεί με μοναδικό τρόπο δημιουργώντας ρούχα μοναδικά, σαν σμιλεμένα γλυπτά.

CEB14 2 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Από τη σειρά Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015/16

Συμμετέχει δύο φορές τον χρόνο στην εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και στην εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής- Haute Couture στην Ρώμη.

 Σημαντικός σταθμός στην καριέρα της η επλογή της απο την L’OREAL Paris για την δημιουργία απολκλειστικής συλλογής για την τελετή των 100 χρόνων της, που έγινε στο Zenith Σταδιο στο Παρίσι στις 8 Ιουνίου 2009, παρουσία 5000 θεατών απο 45 χώρες.

CEB17 1 Cities, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Alta Roma, Ρ¨ωμη Ιταλίας

Δείτε το τελευταίο βίντεο από το Fashion Show στην Κωνσταντινούπολη πατώντας εδώ

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της σχεδιάστριας

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Ψηφίζουμε την Αφροδίτη Χατζηρακλέους για υποψήφια Σχεδιάστρια της Χρονιάς στα Βραβεία Madame FIgaro 2016
Δημοσιεύτηκε από Sotiranews στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

SotiraNews