Χωρίς Δ.Σ. η Γενική Συνέλευση του Ονήσιλου (φωτογραφίες)

a 442
a 6942

Χωρίς απόφαση παρέμεινε η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Ονήσιλου που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Οίκημα του Σωματείου. Ορίστηκε, παρ’ όλα αυτά, τριμελής επιτροπή, η οποία θα είναι επιφορτισμένη με την εξεύρεση και υπόδειξη ενδιαφερόμενων για την ανάληψη θέσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου… 

Ο τέως Πρόεδρος του Σωματείου, Γεώργιος Σολωμού, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν τον Ονήσιλο να ξεπεράσει τις δυσκολίες την περασμένη περίοδο. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δημαρχείο αλλά και τη ΣΠΕ Σωτήρας για την χρηματική αρωγή τους, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα στη βιωσιμότητα του Σωματείου σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Τον λόγο έλαβε και ο Δήμαρχος Σωτήρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει το Δημαρχείο στην ομάδα, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι πρέπει να υπάρξει συνειδητοποίηση των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων και μέσω της περισυλλογής να μπορέσει ο Ονήσιλος να αντεπεξέλθει στην φετινή Ποδοσφαιρική Περίοδο.

Ακολούθως, παρουσιάστηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της περασμένης περιόδου που έδιεξαν ένα χαμηλό χρέος, το οποίο με έντονες προσπάθειες μπορεί να εξοφληθεί.

Το μήνυμα που δόθηκε από την χθεσινοβραδινή Συνέλευση, ήταν η περισυλλογή όσον αφορά τα οικονομικά του Σωματείου, το οποίο είναι ίσως το μοναδικό παγκύπρια με τόσο χαμηλό ποσοστό χρέους, αλλά και μια ανταγωνιστική πορεία στο Πρωτάθλημα της νέας περιόδου, μέσω της ανάδειξης περισσότερων ντόπιων ταλέντων.

a1

a2 19

SotiraNews.com/onisillos.com