Ονήσιλος: Γενική Συνέλευση με ενδεχόμενο κλεισίματος του Σωματείου

a
a 3119

Τις δυσκολότερες ώρες στην ιστορία του αντιμετωπίζει ο Ονήσιλος Σωτήρας. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα έχουν βυθίσει το Σωματείο στον πυθμένα, με την Διοίκησή του να δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Μιχάλης Γεωργίου, ανέφερε τα εξής:

“Το σωματείο μας αντιμετωπίζει τις κρισιμότερες ώρες στην 35χρονη ιστορία του. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα και η μη ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου μας έχουν καθηλώσει στον πάτο. Δεν μιλάω ποδοσφαιρικά, αλλά για την οικονομική κατάσταση του Σωματείου. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά λάθη συμπεριλαμβανομένου και του νυν Διοικητικού Συμβουλίου όπου και είμαι πρόεδρος. Όλοι μας φέρουμε ευθύνες για το πώς έχει φτάσει το σωματείο σε αυτήν την κατάσταση. Μπορούσαμε όμως έστω και δύσκολα να αντεπεξέλθουμε σε αυτήν τη χρονιά, αλλά η τελευταία απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ μας έχει καταστρέψει.”

Ερωτηθείς ποια ήταν αυτή η υπόθεση, ο κ. Γεωργίου απάντησε:

“Είναι υπόθεση του 2008 με τους Χριστόδουλο Ττοουλιά και Γιώργο Παναγή όπου διεκδικούσαν το ποσό των 70.000 ευρώ. Ο πρώτος δούλεψε για το Σωματείο όλες και όλες τρεις ημέρες. Ήρθε ημέρα Παρασκευή και έφυγε Δευτέρα. Παρουσιάστηκε συμβόλαιο τριών ετών στην Δικαστική Επιτροπή με τους Διοικούντες του Σωματείου της περιόδου 2008 να δηλώνουν ότι δεν έχουν υπογράψει τέτοια συμφωνία. Έγινε έφεση από το Σωματείο όπου πριν δύο βδομάδες περίπου το εφετείο αποφάσισε την καταβολή του ποσού των 70.000 ευρώ στους αναφερομένους, το οποίο πρέπει να πληρώσει το Σωματείο. Η απόφαση αυτή έχει σκοτώσει το σωματείο κυριολεκτικά. Είναι ένα ποσό που δεν μπορούμε να καταβάλουμε. Μέχρι και κλείσιμο του σωματείου μας έχουν ζητήσει ορισμένα μέλη. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Αποφασίσαμε όπως τη Δευτέρα 30/12 να πραγματοποιήσουμε έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε για τις τύχες του Σωματείου. Είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την επιβίωση του Σωματείου. Κινδυνεύουμε για κλείσιμο με κάποιους να παίρνουν αποφάσεις χωρίς να σέβονται την ιστορία ενός σωματείου.”

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ονήσιλου κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας την απόψε Δευτέρα και ώρα 19:30 όπως παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί το μέλλον του Σωματείου.