Παραλίμνι: Αγωγή χιλιάδων ευρώ για την παραλία Αγίας Τριάδας

a 8 Δήμος Παραλιμνίου, Ειδήσεις
a 16 Δήμος Παραλιμνίου, Ειδήσεις

Αγωγή χιλιάδων αξιώνουν ιδιοκτήτες του χώρου στην παραλία της Αγίας Τριάδας στο Δήμο Παραλιμνίου και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Λαξιά κατά του Δήμου Παραλιμνίου.

Εντός του πιο πάνω ακινήτου, ο Δήμος Παραλιμνίου, από το 2003 μέχρι σήμερα εγκατέστησαν και τοποθέτησαν ένα χώρο στον οποίο αποθηκεύουν ομπρέλες, κρεβατάκια και λοιπά απαραίτητα για την παραλία.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Δήμος εκμεταλλεύεται αυθαίρετα το εν λόγω ακίνητο καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Η παράνομη αυτή επέμβαση ανέρχεται στις 40 χιλιάδες ευρώ.

Ο Δήμος, από το 2003 κλήθηκε όπως αποδώσει το ενοίκιο στους νόμιμους ιδιοκτήτες χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να καταστεί δυνατό.

Οι ιδιοκτήτες ζητούν 4 χιλιάδες ευρώ ετησίως, για την περίοδο από το 2003, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016 και επιπρόσθετα, ποσό ύψους 56 χιλιάδων ως αποζημιώσεις για παράνομη επέμβαση και/ή ως ενδιάμεσα κέρδη και/ή οφέλη και/ή απώλεια εσόδων, για την πιο πάνω αναφερόμενη περίοδο.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη ο οποίος εξέφρασε άγνοια για επίδοση σχετικής αγωγής και επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί όταν ενημερωθεί αναλόγως. Συμπλήρωσε δε, ότι εις γνώσιν του είναι μια επιστολή από τους εν λόγω ιδιοκτήτες παλαιότερα, ωστόσο, δεν υπάρχει εκ μέρους του Δήμου κάτι μεμπτό για την εν λόγω περίπτωση.

Πηγή: SigmaLive