Προσγείωση και σκληρή δουλειά στον Ονήσιλο

a 6 Νέα Αμμοχώστου
a 51 Νέα Αμμοχώστου

Προσγειωμένοι είναι όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας της Σωτήρας, παρά το καλό ξεκίνημα και την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου Μάριος Αδάμου σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι κανείς δεν πετά στα σύννεφα, ενώ αναφέρθηκε και στην επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή της Κυριακής με τον Άρη στο Τσίρειο.

«Οι τρεις συνεχόμενες νίκες μας γεμίζουν ικανοποίηση όμως σε καμία περίπτωση δεν πετάμε στα σύννεφα. Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες παρά τα άσχημα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων και την ατυχή πρεμιέρα. Διαπιστώνουμε επίσης ότι η ομάδα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει άπαντες να παραμείνουμε προσγειωμένοι, πατώντας γερά τα πόδια μας στο έδαφος, συνεχίζοντας ακόμη με πιο σκληρή δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, είναι φέτος ειδικότερα, ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο, και δεν πρέπει ότι με κόπους χτίσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές να το χαλάσουμε τις επόμενες».

Όσον αφορά τη δύσκολη συνέχεια και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο, ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου μας ανέφερε:

«Ίσως είναι η πιο επικίνδυνη έξοδος και δύσκολη αποστολή σε όλο το πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι μια σπουδαία ομάδα, η οποία με τις μονάδες που διαθέτει θα έπρεπε να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία. Τα τελευταία αποτελέσματα άλλωστε αποδεικνύουν του λόγου τω αληθές. Ο Άρης με τις ισοπεδωτικές του εμφανίσεις και τα μεγάλα σκορ, δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Σε καμία όμως περίπτωση δεν πάμε στη Λεμεσό και το Τσίρειο με κατεβασμένα χέρια, να χάσουμε και να επιστρέψουμε στη Σωτήρα. Την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και φυσικά να επιδιώξουμε το καλύτερο όπως σε όλους του αγώνες. Σεβόμαστε τον Άρη αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε», κατέληξε ο Μάριος Αδάμου.

SotiraNews/onisillos.com