Ρώσοι, Βρετανοί και Ουκρανοί πράκτορες γάμων στη Σωτήρα

a 64 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 3181 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μεγαλώνει το ενδιαφέρον από τουριστικά γραφεία της Ευρώπης για τέλεση πολιτικών γάμων στη Σωτήρα. Τις τελευταίες εβδομάδες πληθαίνουν οι επισκέψεις πρακτόρων, οι οποίοι έχουν παρατηρήσει την ανάπτυξη που συντελείται τελευταία στον καινούριο Δήμο της επαρχίας Αμμοχώστου και ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο, το οποίο έχει αναμορφωθεί προς το καλύτερο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι «τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος έχει δεχθεί απανωτές επισκέψεις από τουριστικά γραφεία και πράκτορες πολιτικών γάμων από Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Δήμο Σωτήρας στον τομέα της τέλεσης πολιτικών γάμων».

Πρόσθεσε πως «είναι σημαντικό όταν ένας μικρός Δήμος όπως η Σωτήρα καταφέρνει να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση μέσα από ένα κερδοφόρο και γοργά αναπτυσσόμενο τομέα, όπως οι Πολιτικοί Γάμοι. Το τμήμα, συνέχισε ο λειτουργός πολιτικών γάμων του Δήμου Σωτήρας, έχει καταφέρει από τον πρώτο μόλις χρόνο της λειτουργίας του να τελέσει πέραν των 100 γάμων, ενώ ο αριθμός αναμένεται να τριπλασιαστεί μέχρι το 2015, λαμβάνοντας υπόψη και τις κρατήσεις που ήδη γίνονται».

Ανέφερε ακόμα πως «έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι χώροι τέλεσης πολιτικών γάμων στις παραλίες Αγίας Θέκλας, Ποσειδώνας και Σειρήνες, με τον τρόπο τον οποίο έχουν διαμορφωθεί κατά το 2013.

Ο Δήμος Σωτήρας καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση «θα συμμετάσχει σε εκθέσεις γάμων στην Αγία Πετρούπολη και το Μπέρμιγχαμ τους επόμενους μήνες για την καλύτερη δυνατή προώθηση των πολιτικών γάμων στην Σωτήρα».

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων