Παγκύπριος διαγωνισμός Break Dance το Σάββατο στη Σωτήρα

a 101
a 1867

Το BLF Crew διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά τον παγκύπριο διαγωνισμό χορού BLF DANCE COMPETITION 2014. Σημαντική είναι η βοήθεια που πρόσφεραν για να μπορέσει να διεξαχθεί ο διαγωνισμός αυτος, ο Δήμος Σωτήρας ως χορηγός και οι υπόλοιποι υποστηρικτές.

Τέτοιου είδους διαγωνισμός με θέμα το break dance και το hip hop δεν έχει γίνει ποτέ ξανα στην επαρχία Αμμοχώστου και οι “BLF Crew” νιώθουν υπερήφανοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να το αναλάβουν.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προώθηση του χορού στην επαρχία Αμμοχώστου και η επικράτηση της hip hop κουλτούρας. Φέρνει πιο κοντά σας τους σύγχρονους χορούς break dance και hip hop για την προώθηση του χορού στους νέους και να τους παρακινήσει να ασχοληθούν με την φυσική και σωματική τους άσκηση και υγεία.

Χορευτές από όλη την Κύπρο θα παρευρεθούν στον διαγωνισμό για την διεκδίκηση της πρωτης θεσης. Η διάρκειά του θα είναι 4 ώρες και θα δοθούν βραβεία στους νικητές κατά την διάρκεια αλλά και στο τέλος του διαγωνισμού. Τσιμπήματα και ποτά θα προσφέροντε για όλο τον κόσμο.

Θα είναι πραγματική εμπειρία για όσους έρθουν να διαγωνιστούν αλλά και να παρακολουθήσουν.

a1 18