Γλυκά Νερά: Προκαλεί ξανά ο συζυγοκτόνος – Ανασταίνει το σενάριο για… δολοφόνους

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως 33χρονος προσπαθεί να... επαναφέρει το σενάριο της εισβολής στο σπίτι του, το μοιραίο βράδυ...

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 18 3 1 1 1 1 Γλυκά Νερά, Έγκλημα

Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος προφυλακίστηκε αφού ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη 20χρονη μετά από 37 μέρες θεάτρου, κατά τη διάρκεια των οποίων «σκηνοθέτησε» με κάθε λεπτομέρεια την διάρρηξη στο σπίτι που έμενε στα Γλυκά Νερά, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του ένας εκ των δραστών σκότωσε τη γυναίκα του.

Όσο προχωρούσαν οι έρευνες των αρχών το σενάριο της διάρρηξης είχε αρχίσει να ξεθωριάζει, μέχρι που τελικά απορρίφθηκε εντελώς με την ομολογία του συζυγοκτόνου.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως 33χρονος προσπαθεί να… επαναφέρει το σενάριο της εισβΝολής στο σπίτι του, το μοιραίο βράδυ.

Διαβάστε επίσης:Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μπάμπη και της Καρολάιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί επαναφέρει το σενάριο της διάρρηξης;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά στο πρόσωπο της Καρολάιν.

Μάλιστα, αυτό προκύπτει, σύμφωνα με συγκροτημένες πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού, είναι πως ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

Πλέον, το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επιχειρεί να ξαναβάλει στο κάδρο της υπόθεσης «άγνωστους δράστες» τη στιγμή που ο ίδιος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA

Πηγή: In.gr