Ικαρία: Με εξειδικευμένο κλιμάκιο ενισχύονται οι έρευνες–Όλες οι πληροφορίες

Έρευνες Εξαφάνιση 34χρονης, έρευνες, Ικαρία

Με εξειδικευμένο κλιμάκιο το οποίο διαθέτει ειδικό εξοπλισμό για έρευνα και διάσωση ενισχύονται οι έρευνες των ελληνικών Αρχών στην Ικαρία για εντοπισμό της 35χρονης Νάταλι.

Το SigmaLive επικοινώνησε με το Γ.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου νωρίς το πρωί της Τετάρτης και σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αξιωματικό, οι έρευνες συνεχίζονται και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Υπενθυμίζεται ότι τις έρευνες συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα αντικείμενα που περισυνελέγησαν από το διαμέρισμα που η 35χρονη είχε ενοικιάσει μαζί με τον 38χρονο Κύπριο φίλο της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία τα συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε συμπεράσματα τις Αρχές σχετικά με τα ακριβή γεγονότα πριν την εξαφάνιση της 35χρονης. Η ΕΛΑΣ, πάντως, αξιολογεί όλες τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: SigmaLive