Κύκλωμα μαστροπείας με εμπλεκόμενη τη μάνα – Ενώπιον Εισαγγελέα

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης

BD8849AC F96E 4418 A5B9 3EEC508CCE1E

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Κύκλωμα μαστροπείας με ένα 12χρονο στο επίκεντρο και με τη μάνα του εμπλεκόμενη. Σοκαριστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας κατά 12χρονης στον Κολωνό.

Το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, με βασική κατηγορία τη διακεκριμένη μαστροπεία. Στη ΓΑΔΑ την επισκέφθηκαν δύο δικηγόροι. Η ίδια δηλώνει αθώα, αρνούμενη τις κατηγορίες περί μαστροπείας.

«Δεν την περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Αρνείται τις κατηγορίες. Κλαίει, λέει θα αυτοκτονήσει, μη της πάρουν τα παιδιά φοβάται. Η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος της» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρισκόταν από το απόγευμα και η 12χρονη για συμπληρωματική κατάθεση, ενώ αναμένεται το ίδιο και για τα ανήλικα αδέρφια της.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης.

«Στο μικροσκόπιο» τραπεζικές συναλλαγές

Τα στελέχη των αστυνομικών Αρχών, φέρονται να είχαν στοιχεία για τραπεζικές συναλλαγές της μητέρας, τηλεφωνήματα και μηνύματα, σχετικά με τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού της, ενώ σε έρευνες στο σπίτι αναζητούν και άλλες αποδείξεις για την συμμετοχή της.

Ο πρόεδρος της Aρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, έδωσε εντολή να ανοιχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μητέρας της 12χρονης, αλλά και τοι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών της οικογένειας του 53χρονου για ύποπτες ροές χρήματος.

«Και υπάρχουν και δύο εμβάσματα από αυτά που γνωρίζω εγώ χωρίς να έχουμε πάρει δικογραφία τα οποία τα είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει το παιδί την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά: 20 και 25 ευρώ» δήλωσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Πηγή ert.gr