«Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο

a 513 2 1 2 1 Mega, Πάτρα, ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια και για το οποίο έχει συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το 9χρονο κορίτσι πέθανε από χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης. Το ερώτημα στα χείλη όλων είναι πως προμηθεύτηκε η 33χρονη την εν λόγω ουσία.

Η 33χρονη μητέρα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, αναζητούσε στο Google «ουσίες που σκοτώνουν».

«Ουσίες που σκοτώνουν»

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» από προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

«Δύο ξένοι» πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης

Από την απόλυτη στήριξη στη γυναίκα που τον έκανε πατέρα και του χάρισε τρία παιδιά… στον πλήρη διαχωρισμό της θέσης του, στις αιχμές και στην αποδοχή του κατηγορητηρίου που βαραίνει την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το ζευγάρι πλέον μοιάζει με δύο ξένους, με τον Μάνο Δασκαλάκη να αποκαλεί την 33χρονη κατηγορούμενη.

«Δεν φοβάμαι, δεν έχω να κρύψω κάτι. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όλα δείχνουν πως η ρήξη μεταξύ του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από 20 ημέρες στο γραφείο του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθάρισε πως δεν θα στήριζε την Ρούλα Πισπιρίγκου εάν βρίσκονταν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της.

in.gr