Στον εισαγγελέα σήμερα ο 23χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του Άλκη

ο 23χρονος που συνελήφθη είναι ένας από τους σκληρότερους χούλιγκαν στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

123 44 19ΧΡΟΝΟΣ, Εισαγγελεας, Θάνατος, οπαδοι, συμπλοκή, χούλιγκαν

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγείται σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου Άλκη, ενώ αναζητούνται από τις αρχές τουλάχιστον άλλοι πέντε.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 23χρονος που συνελήφθη είναι ένας από τους σκληρότερους χούλιγκαν στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τον οποίο εκκρεμεί δίκη, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί και πάλι για οπαδική συμπλοκή.

Ο συλληφθείς είχε προσαχθεί από χθες το βράδυ μαζί με δύο ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 23χρονο αλβανικής καταγωγής, που διαμένει στην Θεσσαλονίκη με άδεια παραμονής, και αναγνωρίστηκε από φίλο του άτυχου Άλκη.

Κατ’ άλλες πληροφορίες τον εντόπισαν σε κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο παράτησαν οι δράστες τρομαγμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος κατηγορούμενος παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι ήταν παρών στον τόπο του εγκλήματος.

Φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο ΙΧ, στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου και είναι σεσημασμένος για οπαδικά επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε ένα από αυτά τα ΙΧ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και εξετάζεται αν για το αίμα του Άλκη.
Σημειώνεται ότι χθες τελέστηκε η κηδεία του Άλκη, με φίλους και συγγενείς να τον αποχαιρετούν για τελευταία φορά.

Πηγή: skai.gr