Τραγωδία! Νεκρός 15χρονος μαθητής – Χτυπήθηκε από ρεύμα

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές λένε σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 15χρονο μαθητή Κωνσταντίνο Μπαμπανιάρη απο τη Λάρισα, που πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας.

Ο άτυχος μαθητής το βράδυ του Σαββάτου 14/10 κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στις γραμμές του τρένου κοντά στο εμπορευματικό σταθμό στο Μεζούρλο, ενώ έφερε εγκαύματα β΄ και γ’ βαθμού σε ποσοστό άνω του 90% του σώματός του. Πληροφορίες αναφέρουν πως έκανε γκράφιτι ή παρκούρ.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή του Μεζούρλου, όταν υπό άγνωστες συνθήκες ο έφηβος χτυπήθηκε από ρεύμα και στη συνέχεια τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά. Υπάλληλος του ΟΣΕ που βρίσκονταν εκεί άκουσε την έκρηξη και κατευθύνθηκε προς το σημείο, ενώ με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 4.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στην Όσσα Λάρισας. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».