Formula1- Άμπου Ντάμπι: Υπό το βλέμμα του προέδρου Αναστασιάδη

a 39
a 1807

Ο πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος ηγέτης ο οποίος θα παρακολουθήσει τον σημερινό μεγάλο αγώνα της Φόρμουλα 1 ύστερα από επίσημη πρόσκληση του πρίγκιπα και διαδόχου του θρόνου του Αμπου Ντάμπι Σείχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχγιαν. Μάλιστα θα τον παρακολουθήσουν μαζί με τον Σείχη από την πολυτελέστατη Σουίτα του.

Σήμερα είναι προγραμματισμένες επίσης επαφές του προέδρου Αναστασιάδη με τον Σεΐχη κατά τις οποίες αναμένεται ότι θα καθοριστεί και η ημερομηνία της επίσημης επίσκεψης του στη χώρα μας. Έχουν προσκληθεί και βρίσκονται όπως βλέπετε στο Άμπου Ντάμπι, προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο όπως ο πρίγκιπας Χάρι, η ηθοποιός Μισιέλ Ροντριγκεζ, τραγουδιστές και άλλοι επώνυμοι καλλιτέχνες.

Οι εικόνες από την υπερσύγχρονη πίστα του Εμιράτου μιλούν από μόνες τους.

Καταγράφηκαν χθες κατά τη διάρκεια των προκριματικών του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα. Ο Νίκο Ρόζμπεργκ της Μερσεντές ήταν εντυπωσιακός και πήρε την pole position. Δεύτερος κατετάγη ο ομόσταυλός του Λούις Χάμιλτον ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο κατέγραψε ο Φελίπε Μάσα της Γουίλιαμς. Ο σημερινός αγώνας είναι ο τελευταίος της περιόδου και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε ολόκληρο την υφήλιο καθώς θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Ο Λούις Χάμιλτον είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή. Δεύτερος είναι ο Ρόζμπεργκ, ο μοναδικός πιλότος που μπορεί να τον απειλήσει. Για να καταφέρει ο Ρόζμπεργκ να πάρει τον τίτλο θα πρέπει να κερδίσει και ο Χάμιλτον να τερματίσει από την τρίτη θέση και κάτω.