Συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία ο Ονήσιλος Futsal

a2 3
a2 31

Η δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου σάλας από τον Ονήσιλο τη φετινή χρονιά δεν μπορεί και ούτε γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Η νεοσύστατη ομάδα των πρασίνων συμπεριφέρεται σαν μια έμπειρη και με πετυχημένο παρελθόν ομάδα, αφού μέχρι στιγμής βρίσκεται στη μεσαία θέση του βαθμολογικού πίνακα με προσδοκίες μέχρι και τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Με εμφανίσεις που θα ζήλευε κάθε άλλη ομάδα, οι πράσινοι έχουν καταφέρει να συντρίψουν την ΑΕΚ Αμμοχώστου στον περασμένο αγώνα με 6-4, ενώ νίκησαν και την ΑΕ Αθηένου με 9-4, καθώς και τον Αρίων Εργατών με το καταπληκτικό 14-1!

Οι ήττες της ομάδας επήλθαν από την “Απελευθέρωση” με 8-3, την 4η “Ελπίδα” Αστρομερίτη με 3-2 και από τον 2ο “Αετό” Σολέας με 6-4.

Τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, σημειώθηκαν μέχρι τώρα με “δύσκολους” αντίπαλους, ενώ για τον αυριανό αγώνα (Πέμπτη, 14/11), ο Ονήσιλος ταξίδεψε από σήμερα στο Πελέντρι με προσδοκία νίκης έναντι της τοπικής ομάδας.

a3 1

Η καλύτερη επιθετική γραμμή
Εκτός από τις καλές εμφανίσεις ο Ονήσιλος έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής και την καλύτερη επιθετική γραμμή στο Πρωτάθλημα, αφού με ένα αγώνα λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες μετρά 38 τέρματα με την ΑΕΚ Αμμοχώστου.

Πρώτοι και στους σκόρερ
Στις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι πράσινοι και όσον αφορά τον πίνακα των σκόρερ, αφού ο Παναγιώτης Σάββα είναι δεύτερος στον σχετικό πίνακα με 10 τέρματα, ενώ τον υπόλοιπο πίνακα για λογαριασμό του Ονήσιλου συμπληρώνουν ο Μάριος Χαραλάμπους με 7 γκολ και ο Παναγιώτης Γεωργίου με 6.

a 90

Συγκλονιστικός ο προηγούμενος αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ
Χάρη σε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, ο Ονήσιλος κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της ΑΕΚ Αμμοχώστου κερδίζοντας την με 6-4 στον αγώνα της περασμένη Πέμπτης (7/11) στο κλειστό γήπεδο Σωτήρας, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Με τον κόσμο των γηπεδούχων να δίνει βροντερό παρών, έσπρωξαν την ομάδα τους σε μια υπερπολύτιμη νίκη.

Η ήττα της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον πρωτοπόρο Αετό φάνηκε να πεισμώνει τον Ονήσιλο, με τους “φουτσαλιστές” της ομάδας να μπαίνουν “λυσσασμένοι” στο γήπεδο πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι με εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις και με σοβαρότητα τόσο σε επίθεση όσο και άμυνα, κατάφεραν να προηγηθούν των “κιτρινόμαυρων” με 3-0 στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου.

a1 9

Στο δεύτερο μισό, η ομάδα της ΑΕΚ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και ρίσκαρε πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο αφήνοντας όμως εκτεθειμένη την αμυντική της γραμμή. Έτσι, με αντεπιθέσεις φωτιά ο Ονήσιλος δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να μπουν στο παιχνίδι παρά τα 4 τέρματα που σκόραραν. Κομβικό σημείο του αγώνα για την ΑΕΚ το χαμένο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που ουσιαστικά έριξε ψυχολογικά την ομάδα. Το σκορ έκλεισε στο 6-4 με τους γηπεδούχους να φτάνουν έτσι τους 9 βαθμούς με την ομάδα της Αμμοχώστου να μένει στους 12, με την θέση στην τετράδα να απειλείται από Ελπίδα και Εθνικό.

Σκόρερς για τους νικητές οι Σάββα (2), Χαραλάμπους (2) και ο αρχηγός της ομάδας Γεωργίου (2). Για την ΑΕΚ σκόραραν οι Βασιλείου (2), Αρτέμη και Νεοφύτου.