Φρίκη στη Ρωσία: Μητέρα έκαψε τα παιδιά της γιατί δεν τα άντεχε!

Ο σύζυγός της δεν ήθελε να τα αφήσουν σε ορφανοτροφείο και τον τιμώρησε.

russia crime 1 ΑΝΗΛΙΚΟΙ, Έγκλημα, ΜΗΤΕΡΑ, Ρωσία, φωτιά

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, για μια μητέρα από τη Ρωσία που έβαλε φωτιά στο σπίτι της για να κάψει τα παιδιά της διότι δεν τα άντεχε! Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun αναφέρει πως η 28χρονη γυναίκα έκλεισε την πόρτα του σπιτιού, έβαλε φωτιά και έμεινε εκεί για να παρακολουθεί τις φλόγες. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο τετράχρονος γιος της πέθανε επιτόπου, ενώ η 18 μηνών κόρη της σώθηκε από ένα γείτονα αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η δράστης φέρεται να αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της επειδή δεν τα άντεχε και ο σύζυγός της δεν ήθελε να τα παρατήσουν στο ορφανοτροφείο.

Την ημέρα της τραγωδίας, το ζευγάρι τσακώθηκε για αυτό το θέμα και όταν ο άνδρας έφυγε για δουλειά, η γυναίκα άρχισε να καταναλώνει αλκοόλ. Το μεσημέρι άρχισε να «λούζει» τα έπιπλα και το ξύλινο πάτωμα με πετρέλαιο. Λίγο μετά, έβαλε φωτιά και έτρεξε έξω από το σπίτι, κλειδώνοντας την εξώπορτα.

russia crime ΑΝΗΛΙΚΟΙ, Έγκλημα, ΜΗΤΕΡΑ, Ρωσία, φωτιά

(Φωτ.: Life.Ru)

Δεκαεξάχρονος που ζει απέναντί τους, είδε τον καπνό και έτρεξε αμέσως στο σημείο. «Το παιδί έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα στο σπίτι. Άκουσε το κορίτσι να κλαίει και το βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι του. Τότε, την πήρε στην αγκαλιά του και βγήκε γρήγορα έξω» δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής. Αφού έβγαλε το κοριτσάκι έξω, ο έφηβος γύρισε ξανά στο φλεγόμενο σπίτι για να ψάξει τον αδερφό της. Όμως, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, το αγοράκι είχε κρυφτεί κάτω από τον καναπέ και πέθανε λόγω δηλητηρίασης που προκλήθηκε από τα τοξικά αέρια της πυρκαγιάς. Το πτώμα του μικρού βρέθηκε αργότερα από τους πυροσβέστες, ενώ η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με εγκαύματα στο 25% του σώματός της και «δίνει μάχη για τη ζωή της».

«Η μητέρα απλά στεκόταν κοντά στο σπίτι και το κοιτούσε να καίγεται. Δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σώσει τα παιδιά της» δήλωσε άλλος γείτονας.

Κατά τη σύλληψή της η 28χρονη δεν προέβαλε αντίσταση και στη συνέχεια ομολόγησε τη φρικιαστική πράξη της. Κατά την ανάκριση είπε πως «δεν άντεχε άλλο τα παιδιά» και γι’ αυτό αποφάσισε να τα δολοφονήσει.