«Η κόρη μου είναι ακόμα ζωντανή», λέει η μητέρας της Γερμανίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πρέπει να δράσετε γρήγορα και να βγάλετε τη Σάνι από τη Λωρίδα της Γάζας!»

1 Copy Copy 114

Η μητέρα μιας Γερμανοεβραίας που φοβόταν ότι σκοτώθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ότι η κόρη της, Shani, μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή.

Μιλώντας στη γερμανική ταμπλόιντ Bild, η Ρικάρντα Λουκ είπε: «Τώρα έχουμε αποδείξεις ότι η Σάνι είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο.

Έκανε έκκληση στις γερμανικές ομοσπονδιακές αρχές να ξεκινήσουν επιχείρηση στη Γάζα, η οποία ελέγχεται από τη Χαμάς, για τη διάσωση της κόρης της.

«Πρέπει να δράσετε γρήγορα και να βγάλετε τη Σάνι από τη Λωρίδα της Γάζας!» δήλωσε σε μήνυμα που απευθυνόταν στους Γερμανούς αξιωματούχους.

«Δεν πρέπει να διαφωνούμε για ζητήματα δικαιοδοσίας τώρα!»

Πάντως μέχρι στιγμής οι ισχυρισμοί της μητέρας δεν μπορούν να διασταυρωθούν.

Βίντεο της Shani δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αρχή της επίθεσης της Χαμάς, και φαίνεται να την δείχνει άψυχη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού της Χαμάς, ενώ τρομοκράτες βεβήλωσαν το σώμα της.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Ρικάρντα έκανε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με την κόρη της, λέγοντας: «Μας έστειλαν ένα βίντεο στο οποίο μπορούσα να δω ξεκάθαρα την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους να κυκλοφορούν στη Λωρίδα της Γάζας.

«Σας ζητώ να μας στείλετε οποιαδήποτε βοήθεια ή κανένα νέο. Σας ευχαριστούμε πολύ», είπε

Αναγνωρίστηκε από την ξαδέρφη της Tomasina Weintraub Louk, ξαδέρφη της Shani, που είπε ότι η οικογένεια «έχει ακόμα κάποιο είδος ελπίδας» ότι είχε επιζήσει.

Η Shani, 30 ετών, συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Supernovva στο νότιο Ισραήλ, το οποίο δέχθηκε επίθεση από τη Χαμάς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, και όπου οι ισραηλινές δυνάμεις ανακάλυψαν περισσότερα από 250 πτώματα μετά την επίθεση.