ΗΠΑ: Αδιανόητο έγκλημα – Σκότωσε και διαμέλισε την έγκυο αδελφή του επειδή «δεν ήταν πια αγνή»

Η άτυχη 30χρονη ήταν έγκυος 18 εβδομάδων όταν την σκότωσε ο αδελφός της

Screenshot 1 36 Έγκλημα, ΗΠΑ

Σοκ προκαλεί η είδηση από τις ΗΠΑ για τη δολοφονία της 30χρονης εγκύου Μπέθανι Ίζραελ από τον 23χρονο αδερφό της Τζακ Τζόζεφ Μπολ, επειδή, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «δεν ήταν πλέον αγνή».

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη στη Μινεσότα των ΗΠΑ όταν συγγενείς της 30χρονης που ήταν έγκυος 18 εβδομάδων άρχισαν να ανησυχούν επειδή δεν είχε δώσει σημάδια ζωής μετά από δείπνο με τον αδελφό της.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι που έμενε η 30χρονη με τον 23χρονο αδερφό της βρήκαν διαμελισμένα τμήματα ανθρώπινου σώματος αλλά και σημειώματα του αδελφοκτόνου στα οποία έγραφε ότι ήταν θυμωμένος με την αδελφή του επειδή ήταν έγκυος και «δεν ήταν πια αγνή».

Στο σπίτι βρέθηκαν, επίσης, μεγάλες κηλίδες αίματος στο πάτωμα της κουζίνας, κάτω από τον νεροχύτη και σε σωλήνες, ένα ματωμένο πριόνι, ένα ματωμένο τσεκούρι και μεγάλα μαχαίρια καλυμμένα με αίμα.

Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν τον 23χρονο στην πίσω αυλή ενός γειτονικού σπιτιού να είναι γεμάτος αίμα στο κεφάλι, το μπλουζάκι, τα πόδια, τα χέρια και το παντελόνι του ενώ όπως διαπίστωσαν είχε αυτοτραυματιστεί στον λαιμό.

ipa eglima2 Έγκλημα, ΗΠΑ

«Ο σύζυγός μου άκουσε την κραυγή μιας γυναίκας. Μετά από ένα λεπτό ακούστηκε άλλη μια φωνή και ένα αυτοκίνητο να γκαζώνει» δήλωσε γείτονας.

Μετά την πρώτη εμφάνιση του Μπολ μέσω βιντεοκλήσης από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, ο δικαστής διέταξε την κράτησή του με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: protothema.gr