ΗΠΑ: Έβαλε τα εγγόνια της σε κλουβί σκύλων και τα πήγε στο σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

1528725186622 ΓΙΑΓΙΑ, ΗΠΑ, κίνδυνος, ΣΚΥΛΟΣ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο Αμερικανός πολίτης, οι οποίες καταδεικνύουν την Leimome Cheeks, 62 ετών από το Memphis των Ηνωμένων Πολιτειών, να μεταφέρει τα εγγόνια της στο σχολείο μέσα σε κλουβιά για ζώα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Ο άντρας είδε την γυναίκα να κατεβάζει τα παιδιά από το αυτοκίνητο και απαθανάτισε το πρωτοφανές συμβάν και ακολούθως “ανέβασε” το βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να γίνει viral…

Στη συνέχεια, το προώθησε στις τοπικές αρχές οι οποίες συνέλαβαν την γυναίκα που βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο κατηγορίες για παιδική απειλή. Η ίδια ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να μεταφέρει τα παιδιά διαφορετικά γιατί δεν υπήρχε χώρος στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά, επτά και οκτώ ετών αντίστοιχα, ανέφεραν στην αστυνομία ότι «έλιωναν» από τη ζέστη μέσα στα κλουβιά.

Ένας γείτονας ανέφερε στην αστυνομία ότι: «Ήταν πραγματικά απίστευτο.  Τη συνάντησα μία φορά και φαινόταν καλή γυναίκα. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι έκανε κάτι τέτοιο».

 

Πηγή: AlphaNews.live