Νεκρή έπεσε μια Ρωσίδα δημοσιογράφος καθώς χτυπήθηκε από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Κίεβο

Νεκρή έπεσε μια Ρωσίδα δημοσιογράφος καθώς χτυπήθηκε από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Κίεβο

Screenshot 2022 03 23 at 9.48.53 PM

Νεκρή έπεσε μια Ρωσίδα δημοσιογράφος καθώς χτυπήθηκε από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Κίεβο, ενώ βρισκόταν στην περιοχή Ποντόλσκι, ώστε να καταγράψει τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πύραυλοι που έπεσαν σε ένα εμπορικό κέντρο.

Η δημοσιογράφος, Οξάνα Μπαουλίνα, βρισκόταν στο Κίεβο ώστε να καταγράψει σε βίντεο όλα όσα συμβαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και τελικά έχασε τη ζωή της μετά τους βομβαρδισμούς. Δύο άτομα που τη συνόδευαν, τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν, μεταδίδει ο Guardian.

Η δημοσιογράφος ήταν η ανταποκρίτρια της ρωσικής ανεξάρτητης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Insider, από όπου έστελνε αναφορές από το Λβιβ και το Κίεβο, έχοντας στο επίκεντρο τη διαφθορά της ρωσικής κυβέρνησης.

Η Οξάνα ξεκίνησε την καριέρα της ως παραγωγός για το Ίδρυμα κατά της Διαφθοράς στη Ρωσία. Αφού η οργάνωση χαρακτηρίστηκε ως «εξτρεμιστική» από τη ρωσική κυβέρνηση οργάνωση, η ίδια διέφυγε από τη χώρα για να συνεχίσει να κάνει ρεπορτάζ για τη διαφθορά της ρωσικής κυβέρνησης για το The Insider.

Πηγή: newsit