Νεκρός εντοπίστηκε 31χρονος ηθοποιός με τραύμα από όπλο στο κεφάλι

Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος ηθοποιός Moses J. Moseley, ο οποίος υποδύθηκε ένα ζόμπι στην επιτυχημένη σειρά «The Walking Dead»

123 19 Ηθοποιός, νεκρός, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ

Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος ηθοποιός Moses J. Moseley, ο οποίος υποδύθηκε ένα ζόμπι στην επιτυχημένη σειρά «The Walking Dead». Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό την περασμένη Τετάρτη, κάτι που οι αρχές ερευνούν ως πιθανή αυτοκτονία.

Ο Moseley βρέθηκε στην περιοχή Hudson Bridge του Stockbridge, μια πόλη στα περίχωρα της Ατλάντα, είπε η οικογένειά του στο TMZ, προσθέτοντας ότι ο θάνατός του προήλθε από τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Οι συγγενείς είπαν ότι δεν είχαν νέα από τον ηθοποιό από τις 23 Ιανουαρίου. Υπέβαλαν αναφορά για αγνοούμενο την Τετάρτη 26/1. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με την εταιρεία ασφαλείας αυτοκινήτων OnStar, η οποία εντόπισε το όχημά του μέχρι το σημείο που βρέθηκε η σορός του εκείνη την ημέρα.

Ο εκπρόσωπός του, Tabatha Minchew, είπε στο The Wrap: «Δεν ήταν απλώς ένας πελάτης για μένα. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι εδώ και 10 χρόνια. Ήταν στο γάμο μου. Όλοι όσοι τον γνώρισαν τον αγάπησαν, κανείς δεν είχε ποτέ κάτι αρνητικό να πει γι ‘αυτόν. Όταν ήταν γύρω του, όλοι ήταν τόσο χαρούμενοι. Έκανε τους πάντες τόσο χαρούμενους».

Συμμετείχε επίσης στο «Watchmen» του HBO και στο «The Hunger Games: Catching Fire» το 2013.

Πηγή: Έθνος