Ο ξενοδοχειακός παράδεισος του Μεξικού μόνο για ενήλικες

Το καλύτερο ίσως all-inclusive resort για… μεγάλους από 300 ευρώ τη βραδιά

Ο ξενοδοχειακός παράδεισος του Μεξικού μόνο για ενήλικες

Είναι γεγονός πως τα all-inclusive ξενοδοχεία εγκυμονούν κινδύνους, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και εξοπλισμού όσο και στο είδος του κόσμου που προσελκύουν.

Υπάρχουν ωστόσο και αρκετά που κάνουν τη διαφορά και το μεγάλο όνομα εδώ είναι το Excellence Playa Mujeres στο Κανκούν του Μεξικού, ένα μεθυστικό ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες που ψάχνουν την απομόνωση, τον έρωτα ή το καλό φαΐ και τις δραστηριότητες τέλος πάντων!

hsdofdm2 resort, Μεξικό

«Disneyland των resorts για ενήλικες» το αποκαλούν χαρακτηριστικά, καθώς είναι ένας ονειρεμένος τόπος που τα έχει όλα.

hsdofdm3 resort, Μεξικό

Εννιά εστιατόρια που καλύπτουν κάθε γαστριμαργική απαίτηση, 11 μπαρ, 7 πισίνες, πλήρως εξοπλισμένο σπα και μια λίστα με δραστηριότητες που αν δεν κάτσεις δυο μήνες δεν εξαντλείται με τίποτα.

hsdofdm10 resort, Μεξικό

Και 450 δωμάτια και σουίτες φυσικά, που αναμειγνύουν κόσμο από κάθε γωνιά της υφηλίου με κοινές αναζητήσεις και ανάγκες. Από τη μία οι λευκές παραλίες και από την άλλη ένας προστατευόμενος υδροβιότοπος συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα all-inclusive του κόσμου.

hsdofdm8 resort, Μεξικό

Κι αν καταφέρεις τελικά να καλύψεις όλες τις δραστηριότητες αναψυχής που προσφέρει το ξενοδοχείο, η μεξικανική χερσόνησος έχει πολλούς ακόμα άσους στο μανίκι για την ψυχαγωγία του ενήλικα.

hsdofdm6 resort, Μεξικό

Ένας πραγματικά τροπικός παράδεισος για τους εργένηδες ή τους γονείς που θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα…

hsdofdm7 resort, Μεξικό hsdofdm5 resort, Μεξικό hsdofdm4 resort, Μεξικό hsdofdm9 resort, Μεξικό