Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι Ιάπωνες δεν αστειεύονται! Έφτιαξαν κρεβάτια που αποτρέπουν το σεξ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συνολικά στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν τοποθετηθεί 18.000 τέτοια κρεβάτια

Olympics Tokyo Cardboard Beds

Ένα ειδικό μέτρο για τον περιορισμό των σεξουαλικών επαφών λόγω κορονοϊού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο βρήκαν οι διοργανωτές με κρεβάτια από… χαρτόνι

Την ιδέα να μπει φρένο στο σεξ λόγω κορονοϊού με κρεβάτια από… χαρτόνι σκέφτηκαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Olympics Tokyo Cardboard Beds1

Συνολικά στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν τοποθετηθεί 18.000 τέτοια κρεβάτια τα οποία δεν αντέχουν το βάρος δύο ανθρώπων.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν ήδη συστήσει στους αθλητές και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να αποφεύγουν τις στενές επαφές λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Το μέτρο, πάντως, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους αθλητές με τον Αμερικανό δρομέα μεγάλων αποστάσεων Πολ Τσελίμο να σχολιάζει ότι «τα κρεβάτια αντέχουν το βάρος ενός μέσου ανθρώπους. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα για εμάς τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Μπορούμε να ξαπλώσουμε ακόμα και έως 4 άτομα».

Ο Ιρλανδός γυμναστής, Ρις ΜακΚλέναγκαν σε βίντεο στο Twitter σχολίασε ότι τα κρεβάτια αυτά είναι αρκετά σκληρά.

Για να αποδείξει, μάλιστα, τους ισχυρισμούς του φαίνεται να χοροπηδάει επάνω στο κρεβάτι του οποίο ούτε καν λυγίζει.

Τα 100% ανακυκλώσιμα κρεβάτια σχεδίασε η ιαπωνική εταιρεία Airweave.

Παρά το μέτρο αυτό οι διοργανωτές γνωρίζουν ότι θα πρέπει να λάβουν και άλλα μέτρα προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων κατά τη διάρκεια των αγώνων μοιράζοντας 160.000 προφυλακτικά, αριθμός πολύ μικρότερος από τα 450.000 που μοιράστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.