Όταν η Ιβάνκα Τραμπ προσπάθησε να κάνει… επιστήμη, το διαδίκτυο γέλασε (ΦΩΤΟ)

cna t8b74a236ca0b45d684b5ee1cf79d9bc9 διαδίκτυο, ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ

Η οικογένεια Τραμπ δεν σταματάει να δίνει “τροφή” για γέλιο στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, η κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ιβάνκα Τράμπ, με μια φωτογραφία της προκάλεσε ευχάριστη αναστάτωση στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. 

Συγκεκριμένα ανάρτησε στο Instagram της μια φωτογραφία κατά την οποία φέρεται να προσπαθεί να εξετάσει κάποια συστατικά ως… χημικός. Ντυμένη κανονικά με ρόμπα επιστήμονα, γάντια και γυαλιά προστασίας κρατάει δύο μπουκαλάκια και επιχειρεί να ανακατέψει τα δύο υλικά.  

ΙΒΑΝΚΑ

Η Ιβάνκα Τραμπ βρισκόταν στην Ιόβα εκείνη την ημέρα, για να προωθήσει κάποια σχέδια του πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ. Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη της στο Waukee Aspiring Professional Experience’s Innovation & Learning Center, ένα κέντρο καινοτομίας και εκπαίδευσης. 

Σύμφωνα με το Bussiness Insider, τα συστατικά που δοκιμάζει η Ιβάνκα είναι υγρή νικοτίνη, όπως αυτή που χρησιμοποιείται για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή. 

Λίγο μετά την ανάρτηση, τα σχόλια σε Instagram και Twitter πήραν φωτιά. 

Ένας χρήστης δημιούργησε ένα φανταστικό διάλογο: 

“Εγώ: Τι θα ντυθείς στις αποκριές Ιβάνκα;
Ιβάνκα: Επιστήμονας!”

Ενώ μία άλλη χρήστης σχολίασε με ένα meme το οποίο γράφει ειρωνικά: 

“Κάνω επιστήμη.” 

Δεν ήταν λίγοι όμως που παρατήρησαν λάθη στη στολή της.

“Το παλτό και τα γάντια σου είναι λάθος νούμερο, τα γάντια σου δεν είναι εφαρμοσμένα σωστά, τα μαλλιά σου είναι ελεύθερα σε ένα περιβάλλον με μηχανές που κινούνται και ρίχνεις υγρά στο επίπεδο του στόματος σου χωρίς μάσκα, μπράβο στο να κάνεις επιστήμη εξυπνάκια”

Κάποιοι άλλοι “πείραξαν” τη φωτογραφία και πρόσθεσαν μια πιο χιουμορουστική νότα. 

ΙΒΑΝΚΑ

ΙΒΑΝΚΑ

 

Πηγή