Πατέρας είδε τον βιασμό της κόρης του στο κινητό του “κολλητού” του, τον σκότωσε και όλοι ζητούν να μην τιμωρηθεί

123 ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, πατέρας, Ρωσία

Ένας πατέρας από τη Ρωσία σκότωσε τον παιδόφιλο φίλο του, ο οποίος φέρεται να βίασε την κόρη του όταν ήταν 8 ετών.

Ο φερόμενος ως παιδόφιλος Oleg Sviridov, 32 ετών, είχε στο κινητό του βίντεο από την κακοποίηση αρκετών παιδιών στο χωριό Vintai, στην περιοχή Samara, στη Ρωσία, όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη πηγές αξιωματούχων.

O 34χρονος πατέρας Vyacheslav M. έπινε με τον φίλο του Sviridov όταν είδε τις εικόνες στο κινητό του, στις οποίες φέρεται να καταγραφόταν ο βιασμός της κόρης του, η οποία είναι σήμερα 9 ετών.

Ο Sviridov έφυγε τρέχοντας, προτού ο Vyacheslav προλάβει να αντιδράσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο «παιδόφιλος» ήταν στενός φίλος της οικογένειας του Vyacheslav και κάποιες φορές κρατούσε την κόρη του, την οποία είχε κακοποιήσει σεξουαλικά αρκετές φορές.

Ο Vyacheslav ενώ κατήγγειλε τους βιασμούς στην τοπική αστυνομία και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, κατάφερε να τον εντοπίσει πρώτος και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ο πατέρας αρνείται ότι σκότωσε σκόπιμα τον παιδόφιλο φίλο του

Ο Vyacheslav ομολόγησε αργότερα στην αστυνομία ότι ο Sviridov «είχε σκοντάψει στο μαχαίρι στη διάρκεια καβγά» σε ένα δάσος κοντά στο χωριό, τονίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει.

Το πτώμα του φερόμενου παιδόφιλου βρέθηκε κοντά στο χωριό, μια εβδομάδα αφότου ο Vyacheslav είχε δει το βίντεο κακοποίησης.

Ο πατέρας συνελήφθη μετά τον εντοπισμό του πτώματος και η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, καθώς, επίσης και η έρευνα της αστυνομίας για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών παιδιών που είχε καταγραφεί με το κινητό του Sviridov.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το τηλέφωνο του νεκρού άντρα περιλάμβανε βίντεο με βίαιους βιασμούς και άλλων κοριτσιών του χωριού, ηλικίας 6 και 11 ετών. Φέρεται μάλιστα να κακοποιούσε κοριτσάκια για πέντε χρόνια, προτού ο Vyacheslav εντοπίσει τα βίντεο στο κινητό του.

Στο πλευρό του πατέρα όλοι οι γονείς

Κάτοικοι του χωριού Vintai και χρήστες των social media απαιτούν ο Vyacheslav να μη βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία. «Δεν είναι δολοφόνος – προστάτευσε την κόρη του και τα παιδιά μας. Όλοι είναι με το μέρος του», επεσήμανε κάτοικος του χωριού.

Από την πλευρά της, η γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας, Ksenia Sobchak, τόνισε στους followers «όλοι οι γονείς στηρίζουν τον φονιά του παιδόφιλου».

via