Πολωνία: Δολοφόνος – φυγάς επι 20 έτη πιάστηκε σε έλεγχο ρουτίνας επειδή δεν φορούσε μάσκα

Η αστυνομία τον αναζητούσε επι 20 χρόνια. Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και δεν είχαν καταφέρει να τον συλλάβουν. Τώρα όμως τον έπιασαν ύστερα από έναν τυπικό έλεγχο επειδή δε φορούσε μάσκα.

4 1 Αστυνομία, καταζητούμενος, μάσκα

Η αστυνομία της Βαρσοβίας συνέλαβε έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και διέφευγε τη σύλληψη εδώ και 20 χρόνια, διότι δεν φορούσε μάσκα μέσα σε ένα κατάστημα, είπε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μία εκπρόσωπος Τύπου των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Στο κατάστημα στην οδό Broniewskiego στη Βαρσοβία, οι αστυνομικοί μπήκαν για να ελέγξουν ποιος φοράει μάσκα. Όταν τον είδαν χωρίς μάσκα, του ζήτησαν ταυτότητα για να του γράψουν το πρόστιμο. Όταν έλεγχαν τα στοιχεία στην ταυτότητα διαπίστωσαν ότι ήταν καταζητούμενος.

Δολοφόνος – φυγάς

«Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία της συνοικίας Μπιελάνι, διότι δεν φορούσε μάσκα», δήλωσε η υπο-επιθεωρήτρια Ελβίρα Κοζλόβσκα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο άνδρας ηλικίας 45 ετών οδηγήθηκε στη φυλακή. Πρέπει να εκτίσει ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Η αξιωματικός αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία για την οποία είχε καταδικαστεί ο 45χρονος.

in.gr