Πόσο εύκολα χάνεται ο έλεγχος μιας Ferrari ακόμα και με μικρή ταχύτητα (ΒΙΝΤΕΟ)

To video είχε γίνει viral πριν μερικούς μήνες

1 18 09 08 57 3 Ferrari, Βίντεο, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, Τροχαίο

Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα για το σοκαριστικό τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης (13/1), στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Ένα από τα ερωτήματα αυτά είναι το πως η κόκκινη Ferrari 488 Pista που οδηγούσε ο επιχειρηματίας εξετράπη της πορείας της και χτύπησε πάνω στο δέντρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του και η σύζυγός του να τραυματιστεί.

Κάποιοι θυμήθηκαν πως πριν μερικούς μήνες ένα viral video έδειχνε τον οδηγό μιας Ferrari ίδιας με αυτή του Τζώρτζη Μονογυιού να χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγούσε με πολύ μικρή ταχύτητα για να καταλήξει. εκτός δρόμου και να συγκρούεται σε δέντρο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε πρώτος ο χρήστης mrexumas στο instagram, ο οδηγός πατάει το γκάζι υποτιμώντας τη μεγάλη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην ευθεία. Ο οδηγός δεν κατάφερε να ελέγξει το super car το οποίο γλίστρησε στο οδόστρωμα και προσέκρουσε σε δέντρο.

Όπως σημειώνουν γνώστες του αντικειμένου πως με ιπποδύναμη 710 ίππων και κίνηση στους πίσω τροχούς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση για να μην χάνεται η πρόσφυση του οχήματος.